Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sikeres újrakezdés? Mi a véleményetek, létezik ilyen?
Mindenki azt mondja, veszett ügy: külföldön vagyok (kicsit több, mint)fél évig és a pasim, mikor kijöttem dobott; előre megbeszéltük, h így lesz; mert mások az elképzeléseink karrier és család téren. De két hónap alatt összejött egy csajjal. Páran vigasztalnak, h nem bírta szex nélkül.
Csak h nekem amióta kijöttem, annyira hiányzik, h lemondanák minden "álmomról", h vele lehessek. Amíg nem jött össze ezzel az új csajjal, minden nap msn-eztünk, meg voltak e-mailek, ha vmi miatt ez nem jött össze. Amikor meg megismerte, szinte lenullázott velem minden kommunikációt, azzal a címszóval, h a csaj féltékeny, meg nekem is ideje őt elfelejteni.
Ha valakinek lenne tapasztalata hasonló helyzetből egy újra kezdésre, leírná, h sikerült-e olyan irányba terelni a kapcsolatot, h együtt maradjanak sokáig? Vagy ha minden erőmet összeszedem se tudok megváltozni? 27N
Figyelj én nem letörni szeretnélek de ami nem megy az nem kell erőltetni.
Én megértem hogy szereted,meg minden de muszaly lesz tul tenned magad rajta hiszen a ő már lépett.
28 éves férfi ember vagyok,és a válaszodat olasván,ne reménykedj és ne törd,azaz ne kínozd magad hiába.Kár a gözért hidd el nekem.
Ha az új csaj miatt (hogy a csaja ne legyen féltékeny) lemondott teljesen rollad akkor soha sem szerethetett.Tarott hozzád de nem kellő képpen
Egy pasi sem érdemli meg hogy érte változtass !
Hát hogy még feladd az álmaidat érte !
Kapsz te még jobbat s szebbet !
Van elég férfi ezen a hatalmas világon !!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!