Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha most nem lennél sikeres a lányoknál, de meggazdagodnál és hirtelen megélénkülne a lányok érdeklődése feléd, mit csinálnál?
Figyelt kérdés
2009. nov. 20. 18:53
21/28 Andrewka válasza:
Már elég jó emberismerő vagyok.
Úgyhogy ki tudom szúrni ki az aki a pénzre hajt. Ők nagyon rosszul járnának. Minden perverziómat kiélném rajtuk és mehetnének amerre látnak.
De ha jönne egy olyan akit nem a pénz hajt akkor a tenyeremen hordoznám.
22/28 anonim válasza:
elküldeném a búsba az összes álszent k.rvát
23/28 anonim válasza:
Ha meggazdagodnék, és úgy keresnék komoly kapcsolatot, akkor nem mutatnám, hogy gazdag vagyok. Egy 15-20 éves autó is bőven megtenné, és nem venném meg a legmárkásabb cuccokat. Ha már komolyodik a kapcsolat, max akkor gurulnék be a bömössel (vagy amim még van) aztán meg utána vinném csak haza.
24/28 A kérdező kommentje:
22:26: lehet hogy jó emberismerő vagy, de mindenkit át lehet verni, méghozzá elég rendesen...
2009. nov. 25. 07:24
25/28 A kérdező kommentje:
23:43: a pénz vonzza a pénzt, nem tudnád betartani... (hosszú lenne kifejteni)
2009. nov. 25. 07:25
26/28 anonim válasza:
19:25 egyet értek veled :) én is ezt tanácsolnám. mert az aki szegényebb családból van,az tud bánni a pénzzel, meg nem annyira fontos neki, mivel eddig is megvolt a gazdagság nélkül.
27/28 anonim válasza:
Bosszúálló pasik! Látom, azért ti sem vagytok különbek a pénzéhes lányoknál.
Tisztelet a kivétel, aki ha lenne pénze, nem a nők kihasználására használná az agyát.
A bosszúálló pasik meg is érdemlik, hogy a nők is megcsalják, és lealázzák őket.
Sajnos tényleg nem lehet tudni, hogy ha egy pasast megismerek, mi az ördög lakozik benne.
Ja, különben sok pasi a pénzes nőkre hajt..... akkor hogy is álljon bosszút? Hozzon egy másik fiút is az ágyba és kura*ssa vele seggbe a pasit?
28/28 anonim válasza:
A Pénzéhes Ribiket sZana-szét dugni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!