Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha most nem lennél sikeres a lányoknál, de meggazdagodnál és hirtelen megélénkülne a lányok érdeklődése feléd, mit csinálnál?
Figyelt kérdés
2009. nov. 20. 18:53
11/28 A kérdező kommentje:
egyértelműen személyiségfüggő... és ez is érdekes gondolatmenet. van hogy az ember nagyon félreismert valakit és csak ilyen esetekben jön rá, hogy milyen is a másik.
szomorú...
amúgy én nem használnám ki a lányokat, akárhány csinos jelentkező is lenne, amint leírtam inkább magamba fordulnék, ha hagynám magam sokat esne a büszkeségem.
2009. nov. 20. 19:55
12/28 A kérdező kommentje:
19:35 még annyit fűznék hozzá, hogy nem ítélem el a többieket. megérdemlik azok a lányok, nem sajnálnám őket!
2009. nov. 20. 19:56
13/28 anonim válasza:
Alapbol elég kibirhatatlan vagyok,ha kibír akkor tényleg szeret vagy nagyon pénzéhes de "megdolgozik érte" úgyhogy megérdemli.
15/28 anonim válasza:
őszintén nem is érdekelne csak dugnám őket mint a lopott biciklit
17/28 anonim válasza:
Mérges lennék, és valahogy biztosan megleckéztetném őket.
18/28 A kérdező kommentje:
hogyan leckéztetnéd meg őket?
2009. nov. 20. 20:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!