Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért nem vagyok sikeres a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem vagyok sikeres a párkapcsolatokban? 18/F

Figyelt kérdés
Vékony vagyok, visszahúzódó, de megértő és romantikus és stb./a nyálasnak mondott belső tulajdonságok.../ Lehet valaha olyan barátnőm, aki vékonyabb nálam, nem az izompacsirta nagyképű fiúkra bukik és aki szép is?
2011. máj. 20. 22:53
 1/9 A kérdező kommentje:
jajj igen és a visszahúzódó hát... úgy általában vagyok az, tehát nem az az állandóan pörgő stb. de persze haverokkal én is bulizok, bár nem diszkókban stb. és az alkoholt is szeretem, de persze csak mértékkel, bulik alkalmával...
2011. máj. 20. 22:54
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Komám hacsak nem egyházi suliba jársz, nagyon ne hangoztasd h megértő és romantikus vagy :)

Legyél finoman bunkó néha napján, nem kell mindig a s*ggükbe lenni

2011. máj. 20. 22:57
 3/9 anonim ***** válasza:
Mert a csajoknak nem jön be ez a típus. Én 24 évesen döbbentem rá erre, elmentem edzőterembe felszedtem 15 kilót, meg elmentem pszichiáterhez hogy segítsen leküzdeni a félénkségemet. Most már sokkal jobban vagyok, neked is ezt kéne.
2011. máj. 20. 22:59
 4/9 A kérdező kommentje:
végül is megfontolandó... xD
2011. máj. 20. 22:59
 5/9 anonim ***** válasza:

Hát ha nagyon vékony vagy és kritérium h a lány még nálad is vékonyabb legyen az azért kihívás, nem? XD Szűkíti a kört.

Szerintem próbálj meg "nagyszájúbb" lenni. De ne bunkó, nekem állatira nem jönnek be a bunkó pasik.

2011. máj. 20. 23:04
 6/9 anonim ***** válasza:

A válasz írója 67%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 22:59

és a pszichiátriai kezelés mennyibe fájt?:P

2011. máj. 20. 23:38
 7/9 anonim ***** válasza:
76%
Szép bnőd akkor lehet, ha jóképű ÉS gazdag vagy. Ha csúnya és csóró vagy, akkor nem lesz semmilyen. Az pedig, h megértő és romantikus vagy, egy lányt se érdekel.
2011. máj. 21. 07:55
 8/9 A kérdező kommentje:
és ha gazdag vagyok és csúnya? bár akkor meg inkább nem is kell senki, ha csak a pénzem kellene neki...
2011. máj. 21. 20:27
 9/9 anonim ***** válasza:
Akkor az átlagos lányoknál lehet esélyed. Az biztos, h csak a belső értékeid miatt egyetlen lány se fog szeretni.
2011. máj. 22. 08:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!