Mit csinálnál, ha mint mostoha, hirtelen kapnál állandóra egy gyereket?
Osztom az első három válaszoló véleményét teljes mértékben!!!!
Mintha én mondtam volna! Gyerek vagy még!
28 N
Örülnék. Neked is könnyebb lesz, ha a kicsi mindig veletek van, összeszoktok, igazi család lesztek és nem csak kéthetente látod pár órára. Meglátod, egy ilyen picurt éppúgy meg lehet szeretni, mintha a sajátod lenne. Néhány hét és sikítva fog a nyakadba ugrani, el fog halmozni nyálas kis babapuszikkal :=). A férjednek is jobb lesz így, főleg, ha nyitott leszel az új helyzetre és megpróbálsz pozitívan hozzáállni a változásokhoz ahelyett, hogy megnehezítenéd azt.
Ettől még lehet 100 közös gyereketek is, a kicsik édestestvérként szerethetik egymást, ha tőled is ezt látják. Ez a kicsi nem tehet arról, hogy ilyen hányatott az élete. Ha megadatott a lehetőség, tégy meg mindent, hogy biztonságos, szerető családot biztosíts neki.
10:59es: Nagyon aranyos valaszt adtal. :)
Kerdezo, ha ezt nehezedre esik elfogadni, inkabb lepj le.
A gyereknek szeretetre va szukssege, ha te ezt nem tudod megadni neki, akkor inkabb lepj ki a kapcsolatbol, lehet tul sok lenne ez neked 22 evesen.
Hát nekem megfordúlt a fejemben, hogy az anyuka talán "csak" rád akart ilyeszteni s elüldözni féltékenységből mert különben ritka, hogy lemondana önként a gyerekéről.
De a picik mégha nem s vérszerint a tiéd nagyon édesek tudnak lenni. 1éves kor fölött már annyura tudnak bújni, puszilgatni s szeretgetetni magukat, hogy az csuda! Ilyenkor megmelegszik a szív tőlük.
Ha jól értem te nem a fiával töltött időt sajnálod csak úgy képzelted el, hogy egy független embered lessz aki veled kezt családalapításba s nem hozz régről semmit.
1, Ha mindenképp ilyent akarsz s nembírnád megszeretni a gyerköcöt akkor sajnos ez nemfog menni.
2, Próbáld megismerni a picurt s mikor már annyira megszereted rájössz, hogy te amolyan pótanyu leszel aki foggalkörömmel védi majd őt s biztos örülne majd egy kistesónak. A nagyobb gyerkőc igaz sok fáradságot igényel egy kismamának de ez megtérül hisz annyi szeretetet fog adni s segít a családot egységben tartani ha ő is kedvel téged. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!