Ti mit csinálnátok ebben az esetben? Vaterás vásárlás!
kérdező, még mindig ezen agyalsz?
390ft-on vitázol? :-)
Nem, nem a 390 Ft miatt agyal!
A tisztesség miatt érzi magát becsapva - joggal.
Ha valaki 875 Ft postaköltséget kér el, és 485 Ft-ba kerül csak a postázás, az 350 Ft-tal becsapta a vásárlót, ha nem utalja vissza a pénzt.
Sajnos a mai rohanó világban a tisztesség sokat devalválódott. Még szerencse, hogy a kérdező azok közé tartozik, akiknél a tisztesség számít valamit!!!
Nem maga az összeg, hanem az eljárás bánt. Nem érzem tisztességesnek. Ha már a feladás napján megírta volna, hogy többet utaltam, mint amit ténylegesen fizetett a postán, akkor azt mondom, hogy ez van, így jártam, felejtsük el. De így, hogy lapít, és még Ő támad nekem, amikor normális hangnemben rákérdezek a dologra, .... Ez sunyi, aljas viselkedés.
Egyébként neki is megírtam, hogy tartsa meg a pénzt, nem arról szólt ez az egész, de nagyon becsapva érzem magam. Szerencsémre még nem találkoztam ilyen partnerrel, és nagyon remélem, hogy nem is fogok. Az biztos, hogy az én gerincem egyenes maradt ezek után is.
Megértelek.
Az a baj, hogy nem lehet csomagolási költséget feltüntetni az aukcióknál. Mert teljesen érthető, hogy senki nem akar akár 1Ft-os dolgokkal ingyen sorban állni a postán.
Hagyjad, megérdemli azt a pénzt, te meg elfogadtad az árat.
Nem olvastam végig a kommenteket de szerintem nem vágott át az eladó, hanem nem simán adta fel a levelet, hanem ajánlva! Ha simán adja fel, nagy esélye, hogy ellopják. Ráadásul úgy hallottam, hogy már nem is lehet sima levelet feladni.
Az eladó nem vágott át.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!