Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mit csinálnátok ha ilyen...

Mit csinálnátok ha ilyen szomszédotok lenne?

Figyelt kérdés
Panelben lakunk. Az alattunk lèvő nyugdíjas öregasszonyról van szó. Én megèrtem, hogy szörnyen unatkozik, mert nincs semmi dolga, de idegileg már egyre nehezebben viselek a bunkòzását. Folyton feljön ès cseszeget minden miatt. De már olyan szinten, hogy ha hangosabban elfingjuk magunkat az is baj. 9. Hòbapban lèvő kismama vagyok, az előbb olyan bunkòn beszèlt velem mintha a seggèből rángatott volna ki, ès azóta csak bőgök. És fogalmam sincs mit fog csinálni ha megszületik a baba ès sír majd egèsz èjszaka. Fèlek hogy friss anyukakènt, fáradtan, nem fogom tudni majd jòl lekezelni ha mèg ő is zaklat minket. Mindenki azt mondja hogy szarjam le, mert bolond, de nem tudom leszarni, mert lassan eljutunk arra a szintre hogy a saját lakásunkban lábujjhegyen kell járkálni ès suttogva beszèlni...
2013. szept. 9. 23:57
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
97%
kemènyen ès határozottan (ha kell durván) beolvasnèk neki az nem fog neki tetszeni elhùz majd sèrtődőttsègèben ès nem fog csesztetni többet! egy panellakò kismama 10 emelet :) Sok sikert!
2013. szept. 10. 00:06
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

Jajj szegény..ez egy rémálom lehet!! :(

Az hagyján hogy a babád sírni fog, de bizony egy idő után mozogni is.Dolgokat verni, leejteni, ugrálni..stb.

Ezek az unatkozó vén banyák!!!Komolyan..el kell küldeni valami nyugdíjas klubba. :D

Na de komolyan.

Én a köv feljövetelénél elmagyaráznám neki, hogy ha zavarják a hangok, akkor szépen hang szigetelje a lakását.Mivel ŐT zavarja, ezért nem a te problémád.És ha tovább folytatja a hülyeségét, akkor feljelented zaklatásért.

Ennyi..vagy felfogja, vagy rá kell küldeni pár 2 ajtós szekrényt, akik elmagyarázzák neki.

Az a baj, hogy az ilyen ember nem normális.Egy csöppnyi együttérzés sincs bennük.

Ott ahol felnőttem, anyukám volt a gondok nő..komolyan az unatkozó vénasszonynál nincs rosszabb..volt olyan hogy a néni állandóan telefonált, hogy lőnek alatta, meg döghúst esznek..olyan is volt, hogy a szomszédot hibáztatta azért, mert a párkányát lesz@rta egy galamb!!!És ez komoly.

Ha más nincs szólj a közös képviselőnek, vagy a gondoknak..

Elköltözés egyébként??Lehetetlen..mert ilyen helyzetben tényleg csak azt lehet várni, hogy feldobja a pacskert...de ezek még komolyan az atomtámadást is túlélik.. :/

2013. szept. 10. 01:24
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Lemegy szépen apuka lila fejjel, hogy a f...szotok tele az egésszel, majd eladjátok a lakást Kolompáréknak, és azoknak ugasson, ti meg húztok a fenébe. Rosszabb lesz, ha megszületik a gyerek és még rosszabb, ha totyog, a kis kockáit odavágja a parkettához.

Laktam én is panelban, szerencsére az alattam lakó megértő volt (szintén gyerekes anya), persze ha tudtunk, akkor mi is igyekeztünk csendben lenni, de hát gyerekekkel ez nem megy.

2013. szept. 10. 02:36
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Én egyszerűen nem nyitnék neki többet ajtót. Kikukucskálnék a kémlelőn és ha ő az szépen távoznék. Előbb utóbb csak megunja a felmászkálást.
2013. szept. 10. 06:41
 5/12 anonim ***** válasza:
90%

szervusz kedves "lelki társ"! igaz mi nem panelban lakunk,de egy unatkozó,megkeseredett öregasszony a szomszédunk. hülyeségeket talál ki rólunk, ezt terjeszti a faluban, örökké üvöltözik át a kerítésen, és ingerli a kutyákat. sajnos nem tudsz vele mit csinálni. Minket feljelentett már többször is,persze semmi nem lett belőle, mert alaptalan volt. a legutolsó nagy üvöltözésénél én is odaálltam a kerítéshez egy slaggal a kezemben és lelocsoltam!!!!! azt hiszed ért valamit? SEMMIT! mint ha nem is örtént voln semmi üvöltött tovább. megelégele a férjem,már az 5 hós lányunkat is a szájára vette, olyan földöntúli hangon üvöltöt vissza (amit még soha nem hallottam tőle...), hogy azt hittem a 30km-re lévő településen is hallják. ez sem ért semmit. mondta tovább a magáét,azóta is ugyan úgy viselkedik, egyfolytában azt halljuk,hogy minket szid az utcán, rémtörténeteket mesél,hogy a kutya kitépte a 2 hósunkat a babakocsiból stb...

csak annyit tudsz tenni vele,hogy befogod a füled és próbálsz nem foglalkozni vele,ami egyébként lehetetlen. én magamban szoktam puffogni . mást úgysem tehetek :S

kitartás!

2013. szept. 10. 07:05
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Hát én már lehet, hogy megtéptem volna, akármennyire öreg meg bolond. Vagy hívni kell a mentőket, hogy közveszélyes őrült és megtámad. Ezek gonosz dolgok. Na de nehogy már egy szenilis vén qva miatt még ti húzzátok be fületek, farkatok a saját otthonotokban. Menjen ő egy nyuggerotthonba ha csöndet meg hullaszagot akar. A hajam égnek áll az ilyenektől, komolyan. Arra is gondoltam, hogy ha legközelebb feljön, ajtót nyitsz, pofán borítod egy bögre vízzel vagy vmi ragadós dologgal, aztán rávágod az ajtót és jónapot. Esetleg még a házimozi mélyládája padló felé fordítva...

Hálát adok az égnek, hogy nálunk jófejek az öregasszonyok és imádják a gyerekeket. Nekünk egy "savanyújóska" volt az alsó szomszédunk szintén kisbabával, na az jött fel állandóan vagy a kisfelesége. Ők mondjuk nem voltak elmebetegek, csak antiszociálisak. Volt, hogy azért jött fel a nő, hogy mi ez az üvöltő zene, és nem tud tőle aludni a gyereke meg ő se. Akkor megmutattam neki, hogy az én pár hónapos kicsim hogy alszik a szerinte "üvöltő" zene mellett... Végül elköltöztek, azóta üres az alattunk levő lakás. :D

2013. szept. 10. 08:16
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Hú, az Isten mentsen az ilyentől, már csak azért mondom, mert én is panelban nőttem föl, és botrányos némelyiknek tényleg a viselkedése. Borzasztóak tudnak lenni.Egyébként én is tisztelettudó vagyok, és nem biztos, hogy elsőre oda tudnék szólni valakinek bunkón, na de mikor már szándékosan provokálnak.. igenis nyisd ki a szád, mond el neki tényleg erőteljesebben a véleményed, hogy hagyjon már békén titeket, és utána meg próbáld levegőnek nézni, ha pampog valamit a lépcsőházban vagy bármi, köszönjél, hogy "...oké, csókolom." és ennyi. Az ilyennel nem lehet mit kezdeni. Nehogy már ez miatt sírj, ne add meg neki azt az örömöt, hogy felbosszant, mikor neked most pont a világ legszebb dolgával kell törődjél. :) Gondolj arra, hogy majd megunja egyszer(remélhetőleg). Amikor nagyobbacska lesz a babád, akkor meg nem zárhatod be egy ketrecbe, mert zavarja azt az öreget. Viselje el! biztos neki is volt gyereke és unokái is talán. Fel a fejjel! és még valami: jó egészséget és sok örömöt a babához :) üdv.
2013. szept. 10. 08:17
 8/12 A kérdező kommentje:
Sziasztok, köszönöm szépen a sok hasznos választ. Az apukám az előbb azzal vidított fel, hogy majd ő lemegy és a saját fegyverével vág vissza neki. "Ne tessék már haragudni, de a gyerekek panaszkodtak, hogy annyira tetszik ordibálni éjszakánként, hogy nem tudnak pihenni, a lányom kisbabát vár, egy kicsit tessék már halkabban"...:D Amúgy nagyon jó ötlet az is, hogy fenyegessük meg azzal, hogy jó elköltözünk, de Kolompáréknak adjuk el a lakást...:D Amúgy nem szándékozunk költözni, nemrég költöztünk ide, és rengeteg erőt meg energiát fordítottunk a lakásfelújításba, úgyhogy ha harc akkor legyen harc, és ha egyszer is mer mondani valamit a gyerekre, akkor biztos, hogy azt nem teszi zsebre amit kap. Egyébként a hangos zenehallgatásról csak annyit, hogy a férjem a másik szobában hallgatott zenét, én pedig itt filmet néztem, és a két szoba közt nyitva volt az ajtó, és egy picit sem zavart a filmezésben...de ő meg úgy jött fel, hogy micsoda embertelen lárma van...:P Sztem pohárral hallgatózik a plafonon keresztül, és ha meghallja, hogy bármiféle mozgás van, akkor lecsap...Eleinte még vicces volt, mert ilyeneket mondott, hogy mi nem hagyjuk őt aludni, mert éjszakánként fapapucsban mászkálunk, és akkor megjelent a lelki szemeim előtt ahogy a férjemmel holland népviseletben, fapapucsban, mászkálunk éjszakánként, és ezen jókat röhögtünk...:P
2013. szept. 10. 10:44
 9/12 anonim ***** válasza:

Ne nyiss neki ajtót.

Volt ilyen szomszéd nekünk is,én kukcskálón kinéztem,majd kiakasztottam a csnegőt,had nyomja ha nem szól.

2013. szept. 10. 10:48
 10/12 anonim ***** válasza:

Szia!

Én is majdnem ugyanebben a cipőben járok. Csak a helyzet az, hogy velünk nem bunkózik csak annyira unatkozik, hogy vasárnap este 8-kor átjön mert nem jó a nete és hogy nálunk megy e meg ilyenek. Egyiknap azért jött át mert nem találta a szemüvegét... Ugy szokta csinálni, hogy kinyitom félig az ajtót ő meg belöki bemegy a szobába és leül párom mellé az ágyra ő meg persze ott fekszik egy alsógatyába de ez őt nem zavarja.Szóval mi sem akajuk megbántani de el kell mondani neki, hogy ne jöjjön át minden kis apróságér. Már engem is nagyon idegesít de nem veszi észre magát. Ilyenek az "öregek" Meg kell neki mondanod, hogy nem tudtok repülni a házban és zaj mindig is lessz, vagy nem nyitjátok ki neki az ajtót.

36 hkm.

2013. szept. 10. 11:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!