Mit csinálnátok ha ilyen szomszédotok lenne?
Jajj szegény..ez egy rémálom lehet!! :(
Az hagyján hogy a babád sírni fog, de bizony egy idő után mozogni is.Dolgokat verni, leejteni, ugrálni..stb.
Ezek az unatkozó vén banyák!!!Komolyan..el kell küldeni valami nyugdíjas klubba. :D
Na de komolyan.
Én a köv feljövetelénél elmagyaráznám neki, hogy ha zavarják a hangok, akkor szépen hang szigetelje a lakását.Mivel ŐT zavarja, ezért nem a te problémád.És ha tovább folytatja a hülyeségét, akkor feljelented zaklatásért.
Ennyi..vagy felfogja, vagy rá kell küldeni pár 2 ajtós szekrényt, akik elmagyarázzák neki.
Az a baj, hogy az ilyen ember nem normális.Egy csöppnyi együttérzés sincs bennük.
Ott ahol felnőttem, anyukám volt a gondok nő..komolyan az unatkozó vénasszonynál nincs rosszabb..volt olyan hogy a néni állandóan telefonált, hogy lőnek alatta, meg döghúst esznek..olyan is volt, hogy a szomszédot hibáztatta azért, mert a párkányát lesz@rta egy galamb!!!És ez komoly.
Ha más nincs szólj a közös képviselőnek, vagy a gondoknak..
Elköltözés egyébként??Lehetetlen..mert ilyen helyzetben tényleg csak azt lehet várni, hogy feldobja a pacskert...de ezek még komolyan az atomtámadást is túlélik.. :/
Lemegy szépen apuka lila fejjel, hogy a f...szotok tele az egésszel, majd eladjátok a lakást Kolompáréknak, és azoknak ugasson, ti meg húztok a fenébe. Rosszabb lesz, ha megszületik a gyerek és még rosszabb, ha totyog, a kis kockáit odavágja a parkettához.
Laktam én is panelban, szerencsére az alattam lakó megértő volt (szintén gyerekes anya), persze ha tudtunk, akkor mi is igyekeztünk csendben lenni, de hát gyerekekkel ez nem megy.
szervusz kedves "lelki társ"! igaz mi nem panelban lakunk,de egy unatkozó,megkeseredett öregasszony a szomszédunk. hülyeségeket talál ki rólunk, ezt terjeszti a faluban, örökké üvöltözik át a kerítésen, és ingerli a kutyákat. sajnos nem tudsz vele mit csinálni. Minket feljelentett már többször is,persze semmi nem lett belőle, mert alaptalan volt. a legutolsó nagy üvöltözésénél én is odaálltam a kerítéshez egy slaggal a kezemben és lelocsoltam!!!!! azt hiszed ért valamit? SEMMIT! mint ha nem is örtént voln semmi üvöltött tovább. megelégele a férjem,már az 5 hós lányunkat is a szájára vette, olyan földöntúli hangon üvöltöt vissza (amit még soha nem hallottam tőle...), hogy azt hittem a 30km-re lévő településen is hallják. ez sem ért semmit. mondta tovább a magáét,azóta is ugyan úgy viselkedik, egyfolytában azt halljuk,hogy minket szid az utcán, rémtörténeteket mesél,hogy a kutya kitépte a 2 hósunkat a babakocsiból stb...
csak annyit tudsz tenni vele,hogy befogod a füled és próbálsz nem foglalkozni vele,ami egyébként lehetetlen. én magamban szoktam puffogni . mást úgysem tehetek :S
kitartás!
Hát én már lehet, hogy megtéptem volna, akármennyire öreg meg bolond. Vagy hívni kell a mentőket, hogy közveszélyes őrült és megtámad. Ezek gonosz dolgok. Na de nehogy már egy szenilis vén qva miatt még ti húzzátok be fületek, farkatok a saját otthonotokban. Menjen ő egy nyuggerotthonba ha csöndet meg hullaszagot akar. A hajam égnek áll az ilyenektől, komolyan. Arra is gondoltam, hogy ha legközelebb feljön, ajtót nyitsz, pofán borítod egy bögre vízzel vagy vmi ragadós dologgal, aztán rávágod az ajtót és jónapot. Esetleg még a házimozi mélyládája padló felé fordítva...
Hálát adok az égnek, hogy nálunk jófejek az öregasszonyok és imádják a gyerekeket. Nekünk egy "savanyújóska" volt az alsó szomszédunk szintén kisbabával, na az jött fel állandóan vagy a kisfelesége. Ők mondjuk nem voltak elmebetegek, csak antiszociálisak. Volt, hogy azért jött fel a nő, hogy mi ez az üvöltő zene, és nem tud tőle aludni a gyereke meg ő se. Akkor megmutattam neki, hogy az én pár hónapos kicsim hogy alszik a szerinte "üvöltő" zene mellett... Végül elköltöztek, azóta üres az alattunk levő lakás. :D
Ne nyiss neki ajtót.
Volt ilyen szomszéd nekünk is,én kukcskálón kinéztem,majd kiakasztottam a csnegőt,had nyomja ha nem szól.
Szia!
Én is majdnem ugyanebben a cipőben járok. Csak a helyzet az, hogy velünk nem bunkózik csak annyira unatkozik, hogy vasárnap este 8-kor átjön mert nem jó a nete és hogy nálunk megy e meg ilyenek. Egyiknap azért jött át mert nem találta a szemüvegét... Ugy szokta csinálni, hogy kinyitom félig az ajtót ő meg belöki bemegy a szobába és leül párom mellé az ágyra ő meg persze ott fekszik egy alsógatyába de ez őt nem zavarja.Szóval mi sem akajuk megbántani de el kell mondani neki, hogy ne jöjjön át minden kis apróságér. Már engem is nagyon idegesít de nem veszi észre magát. Ilyenek az "öregek" Meg kell neki mondanod, hogy nem tudtok repülni a házban és zaj mindig is lessz, vagy nem nyitjátok ki neki az ajtót.
36 hkm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!