Mit csinálnátok ha ilyen szomszédotok lenne?
Figyelt kérdés
Panelben lakunk. Az alattunk lèvő nyugdíjas öregasszonyról van szó. Én megèrtem, hogy szörnyen unatkozik, mert nincs semmi dolga, de idegileg már egyre nehezebben viselek a bunkòzását. Folyton feljön ès cseszeget minden miatt. De már olyan szinten, hogy ha hangosabban elfingjuk magunkat az is baj. 9. Hòbapban lèvő kismama vagyok, az előbb olyan bunkòn beszèlt velem mintha a seggèből rángatott volna ki, ès azóta csak bőgök. És fogalmam sincs mit fog csinálni ha megszületik a baba ès sír majd egèsz èjszaka. Fèlek hogy friss anyukakènt, fáradtan, nem fogom tudni majd jòl lekezelni ha mèg ő is zaklat minket. Mindenki azt mondja hogy szarjam le, mert bolond, de nem tudom leszarni, mert lassan eljutunk arra a szintre hogy a saját lakásunkban lábujjhegyen kell járkálni ès suttogva beszèlni...2013. szept. 9. 23:57
11/12 A kérdező kommentje:
Kedves előző, erről Janka néni jutott eszembe a szomszédokból...:P Hát nektek sem lehet egyszerű, de legalább ő ártalmatlan és nem rosszindulatú...De el tudom képzelni, hogy milyen idegesítő lehet...egyszer azzal kéne megleckéztetni, hogy a férjed egy szál ádám kosztümben "várja" a szobában, kivi vagyok, akkor mit csinálna...:P
2013. szept. 10. 11:57
12/12 anonim válasza:
Hát nem könnyü jól mondod :)
Szerintem akkor is leülne az ágyra és nem zavartatná magát, még megjegyzést is tenne. Elég szexmániás... Páromnak szokta mesélni, hogy mit szokott otthol csinálni mikor szexelt utoljára stb. ja és ami nem mindegy hogy 65 éves. szóval...jah... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!