Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ti mit csinálnátok a helyemben?

Ti mit csinálnátok a helyemben?

Figyelt kérdés

adott egy anyuka egyedül neveli a gyerekét albiban laknak dolgozik a 2évesen bölcsiben

nya most kivették az orrmanduláját a kicsinek és mivel keresett valakit aki vigyázzon addig a gyerekre amíg nem mehet újra bölcsibe

hát jelentkeztem h okés segítek neki

az anyuka ismerősöm már többször segítettem neki ebben abban

múlt héten szerdától péntekig volt nálam a gyerek, nem vihettem ki azon a héten sehova...de sikerült megoldani h a sajátjaim azért játszozzanak egy kicsit minden nap

de egyre zöldesebb lett az orrfolyása és sokkal több is és péntekre csúnyán hurutosan köhögött

mondtam neki h ha most beteg lett hát nem hiszem h bevállalom a köv(vagyis erre) a hétre a gyereket mert hát nekem is van 3 csemetém akiiből 2 nemsoká táborba megy és ha elkapják akkor nem mehetnek el.....

az anyuka elvitte kontrollra a gyereket most hétfőn

állítása szerinte semmi baja a gyereknek de kap antibiotikumot h nálunk lehessen még ezen a héten ????? szerinte csak egy sima köhögés és nem kapják el a gyerekeim?????

elvileg megegyeztünk egy összegben - mondjuk nem fogadnám el tőle ismerve h milyen körülmények között van - tehát ez nem domináns dolog

holnap kellene érte mennem reggel és még ma választ kellene adnom neki, de nem tudom mit mondjak

ha kérdésetek lenne még akkor írjátok meg és légyszi adjatok tanácsot nekem ebben

Köszönöm szépen

2013. júl. 30. 17:07
 1/4 anonim válasza:
Szerintem ha félted a picijeidet mihamarabb írj neki hogy most ne haragudjon de kivételesen oldja meg ezt nélküled, eetleg ha te magad tudsz magad helyett ajánlhatnál neki valakit aki vigyáz a kicsire... szerintem.
2013. júl. 30. 17:33
 2/4 anonim ***** válasza:
Ha nem fertőző vallad be nyugodtan :-D
2013. júl. 30. 19:09
 3/4 anonim ***** válasza:
Antibiotikumot akkor kapnak a gyerekek, ha bakteriális fertőzésük van. Tehát fertőzés. Mindenképpen lemondanám. Ha nem fertőző a betegsége, akkor az orvostól kapott volna "közösségbe adható" igazolást, de mivel nem mehet a bölcsibe, így feltételezhetően fertőz.
2013. júl. 30. 20:16
 4/4 A kérdező kommentje:

a orrmandula műtét után 2 hétig nem mehet közösségbe a gyerek - erre az időszakra kellene vigyáznom rá

de köszi megoldódott a dolog

sajnos rosszul mert szegény lányt kicsapták a melóhelyről pont azért mert beteges a gyereke :-(((

2013. júl. 30. 21:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!