Ti mit csinálnátok a helyemben?
adott egy anyuka egyedül neveli a gyerekét albiban laknak dolgozik a 2évesen bölcsiben
nya most kivették az orrmanduláját a kicsinek és mivel keresett valakit aki vigyázzon addig a gyerekre amíg nem mehet újra bölcsibe
hát jelentkeztem h okés segítek neki
az anyuka ismerősöm már többször segítettem neki ebben abban
múlt héten szerdától péntekig volt nálam a gyerek, nem vihettem ki azon a héten sehova...de sikerült megoldani h a sajátjaim azért játszozzanak egy kicsit minden nap
de egyre zöldesebb lett az orrfolyása és sokkal több is és péntekre csúnyán hurutosan köhögött
mondtam neki h ha most beteg lett hát nem hiszem h bevállalom a köv(vagyis erre) a hétre a gyereket mert hát nekem is van 3 csemetém akiiből 2 nemsoká táborba megy és ha elkapják akkor nem mehetnek el.....
az anyuka elvitte kontrollra a gyereket most hétfőn
állítása szerinte semmi baja a gyereknek de kap antibiotikumot h nálunk lehessen még ezen a héten ????? szerinte csak egy sima köhögés és nem kapják el a gyerekeim?????
elvileg megegyeztünk egy összegben - mondjuk nem fogadnám el tőle ismerve h milyen körülmények között van - tehát ez nem domináns dolog
holnap kellene érte mennem reggel és még ma választ kellene adnom neki, de nem tudom mit mondjak
ha kérdésetek lenne még akkor írjátok meg és légyszi adjatok tanácsot nekem ebben
Köszönöm szépen
a orrmandula műtét után 2 hétig nem mehet közösségbe a gyerek - erre az időszakra kellene vigyáznom rá
de köszi megoldódott a dolog
sajnos rosszul mert szegény lányt kicsapták a melóhelyről pont azért mert beteges a gyereke :-(((
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!