Ti mit csinálnátok ebben az esetben? Vaterás vásárlás!
A szakadással nincs semmi problémám, pár perc alatt javítható. Nekem a postaköltséggel van gondom. Ő írta mennyibe kerül, mennyit utaljak.
Szerintem az Ő hibája. Pénzbe kerül az utalás? Nekem is abba került!
Szerintem is mindenképpen jelezd neki emailben, hogy 390 Ft-tal többet utaltál, nem ebben állapodatok meg és várod az erre vonatkozó válaszát. Add meg esetleg a számlaszámodat is még egyszer, hogy ide visszautalhatja.
Remélhetőleg a normális, kedves hangnemű emailre fog válaszolni.
Ha nem, akkor tedd meg, hogy a tranzakció értékelésében adsz neki egy negatívot és a többiek figyelmét is felhívod arra, hogy nem korrekt a postázásban.
(lehet egyébként, hogy rájött, hogy nem éri meg neki annyiért eladni a nadrágot és még ezen akart egy kicsit nyerészkedni- nem lenne szép tőle. Ha egyszerűen elnézte, akkor vissza fogja utalni).
Szép napot.
Az a lényeg, hogy a terméklapon mekkora összeg szerepel.
Ha 875ft, akkor te a licitálással ezt elfogadtad, nem tudsz mit tenni.
Feljelenteni nem tudod, mert nem történt károkozás!
Neked megérte 875-ért a posta, tehát megegyeztetek 875-ben. Elutaltad, elküldte, megérkezett. Mi a probléma? Megegyeztetek valamiben, és mindenki tartotta magát a megegyezéshez. Ennyi.
Ha utólag észrevetted volna, hogy 1050-ért tudta csak elküldeni, akkor mit lépnél? Rohannál a bankba, hogy de hát nem ebben állapodtatok meg, utalsz még 175-öt?!? Persze szó nélkül, magadtól, mert az lenne a fair?!?
Igen, utaltam volna még pénzt ha többe kerül a posta, mert az lenne a fair. Már megtettem máskor is, ne mez lett volna az első alkalom.
Engem terhel a vételár és a postaköltség. De csak a tényleges postaköltség.
Szerinted a 300!!! ft-os nadrágot nem kellett elvinnie a postára??? Becsomagolni? Az ingyen van? Az idő amit ráfordított ingyen van??
Tudod ki ronhangálna így a postára!!! Még a 390ft is kevés ezért!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!