Ti mit csinálnátok ebben az esetben? Vaterás vásárlás!
"De akkor ne tegye fel 300 Ft-ért fix árra, ha utána nem akarja eladni annyiért!"
De el akarta! Ha személyesen veszed át, nem kell csomagolnia és postán sorban állnia. Ennyi a közösen kialkudott postaköltség. Mit nem értesz ezen?!?
persze, ha meg nem küldte volna el, akkor meg azért balhéznál!
ezen minden kezdő vaterás átesik egyszer, szerintem nyugodj bele!
Vaterázom már jó ideje, eladóként és vevőként is.
Ha valaki fel akar számítani a postaköltség mellé csomagolási és egyéb költségeket, az fel szokta tüntetni a terméklapon. Akkor nem is problémázok ezen, mert elfogadom a feltételeit. De itt szó sem volt a járulékos költségekről, a postázásra pedig még a leütés előtt rákérdeztem. Az volt a válasz, hogy talán belefér az olcsóbb árkategóriába, de max ennyi lesz. Belefért, velem mégis a drágábbat fizetteti ki.
Nem egyenes ember, és én utálom az ilyeneket. Azt már le sem írom, milyen stílusú levelet kaptam tőle.
"Azt már le sem írom, milyen stílusú levelet kaptam tőle."
Ne is, mert a korrektséghez semmi köze a stílusnak. Csak mocskolódás lenne.
Na most akkor ezek szerint leírta, hogy lehet, hogy olcsóbban is elmegy, de max 875, úgyhogy legyen 875. Erre utaltál. Rohadtul nem értem még mindig, hogy mi a problémád. Mert most a legutóbbi kommented alapján ráadásul már előre mondta is, hogy lehet, hogy olcsóbb a küldés díja.
És hogy gondolod, hogy írja le külön, hogy csomagolás meg stb? Azt ne írja le, hogy 17cm cellux az mennyi? És magyarázza meg, hogy a cellux miért annyi, és hogy miért nem nagykerben veszi?!?
Lehetetlen otthon pontosan mérni. Ha te vagy az eladó, és a te mérleged otthon 497g-ot mutat, mennyi postázási díjat kérsz? 500g-ig valót, vagy 750g-ig valót? Na ugye.
(Nem ismerem a pontos határokat, de érted remélem...)
875 a kölcsönösen kialkudott postázási költség. Elfogadtad, és most csak azért sírsz, mert a másik az elvárthoz képest kicsit jobban járt. Te persze nem jártál rosszabbul, de neked a másik haszna fáj. Ne már!
Azt írta, hogy vagy-vagy. Becsomagolja, leméri pontosan és megírja. Ezek után írta a drágábbat.
Érdekes, én soha nem jártam még úgy, hogy a postán más súlyt mértek volna, mint amit én itthon.
"Érdekes, én soha nem jártam még úgy, hogy a postán más súlyt mértek volna, mint amit én itthon."
Én igen. Valszeg ő is. De ez nem fontos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!