SOS! Elfoglalták a lakásom, mit tehetek?
Segítsetek, ha van tapasztalatotok, de kérlek csak olyan tanácsot adjatok, ami tuti és legális. :)
Kiadtam egy lakást albérlőknek és fél éve ott laknak.
Fizettek, jó viszony volt viszonylag köztünk.
Most elvesztette a munkahelyét és nem tudnak egy ideje fizetni. Megelégeltem, (több felszólítás és türelmes időszak után) és mondtam, hogy akkor költözzenek el.
Megegyeztünk és megbeszéltük, elmennek.
Hívtam Őket, semmi. Kimentem, semmi... Nézem a zárat... Lecserélték, ill egy másikat is tettek Rá, így nem tudok bemenni sem.
Telefont nem veszik fel, ajtót nem nyitnak és a zárhoz is csak Nekik van kulcsuk.
Mit ajánlotok? Hogy lehetne leggyorsabban kitenni Őket?
Én egy (egyenlőre barátságos hangvételű) levélre gondoltam, hogy bedobom Nekik (egyébként az ügyvédem is ezt ajánlotta első körben), de mit írhatnék oda ami igazán üt és talán használna, hogy észhez térjenek és ne legyen sok hónapig huza-vona.. :(
Milyen levelet írnátok Nekik?? :)
Köszönöm!
18-as, Te nagyon megkeseredett ember lehetsz....
Miért baj, ha valaki örökölt egy lakást, amit kiadott normál áron... Ennyi.
A sajt dolgoddal foglalkozz, ha okosat nem tudsz mondani.
"Logika, drága barátom, logika!"
Az nincs neki... egy ilyen egyszerű példát nem tud elképzelni, de "primitívezni" azt tud...
"Az nincs neki... egy ilyen egyszerű példát nem tud elképzelni, de "primitívezni" azt tud..."
:) Ezen meg megsértődött, és privát üzenetben erősítette meg a róla kialakult képet.. Ezt írta (kicsillagozás nélkül):
"K*r*a a*y*d te k*cs*g! Haljál meg!"
:) Kellemes társ lehet a hétköznapokban, nem?
# 34/35
Dolgoz meg egy lakásért, és előtted is ott a lehetőség. Nekem például életembe nem volt rezsi elmaradásom, így biztos vagyok benne, hogy megoldnám még a munkanélküliből is a kifizetést.
Mondom, úgy hogy nem is adok ki lakást.
"Ezt csak ti lakástulajdonosok tehetitek meg,hogy korrupt módon kerestek pénzt!"
Csak az a lakástulajdonos keres korrupt módon pénzt, akinek a bérlője korrupt módon fizet.
(Amúgy jó lenne, ha tisztáznád a korrupció fogalmát, mert itt teljesen helytelen kontextusban használjuk.)
Ez nagyon hülye :D
Amúgy beengedted már a faluvégi cigányokat netezni magadhoz papa? Erről mesélj inkább, ez itt mindenkit jobban izgat, mint a sok hülyeség amit összehordasz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!