Ha szakembert bízok meg meglehet gazdagodni az amerikai tőzsdén?
Ha megkapom a megfelelő papírokat, fedezetek, még aznap utalok. Azért aki 10-20-30%-os havi hozamokat hoz ki a tőzsdén, annak játékpénz az én 100 millióm.
Más kérdés, hogy már sokan írtak nekem régebben, aztán az első keresztkérdésnél elfeküdtek és kiderült, hogy kamu a dolog.
"Annyira azért nem engednek oda mindenkit. Más dolog otthonról párszázezer, esetleg pár millió forintos számlával játszani, mint százmilliókat befektetni a tőzsdén."
Aha. Mitől is? Bármelyik bókercég úgy érezné, megütötte a főnyereményt, ha beállítanál, hogy 100millióval szeretnél daytradelni.
"a megfelelő papírokat, fedezetek"
Fingod nincs mi az elégséges fedezet. És hogyan érvényesítsd egy máltai bíróságon egy fél évvel ezelőtt megszünt céggel szemben. Te a balek vagy, nem érted? Csak itt nagy a szád.
(utolsó, nem úgy kell kiszállni egy vitából, hogy bejelented, hogy kiszállsz, hanem úgy hogy NEM ÍRSZ BE)
Na lassan ki is lyukadunk a lényegre. (csak ne tereljük el a szót, mert nem rólam van szó, Te lobogtatsz itt "százmilliókat) Ha egy alapkezelőnél fektetsz be, aki nem ígér havi 5-10-15%-ot, akkor egy Mo-i céggel kötsz egy szerződést, ha egy magasabb kockázatot vállalva nagyobb hozamra vágysz, megjelennek a csalók, a pénzügyi bűnözők, kiugrott brókerek, akik pontosan tudják, mi kell az éhes, még pénzzel rendelkező naiv polgárnak, hogy kiadja azt a pár milliót a párnacihából. Elsőként lukat kell beszélni a hasba, "hülye vagy? adózni akarsz? offshore cég! jóhogy." Visszakövethetetlen hátterű céges papírok (jóesetben van!), olyan szerződés, amit a világ másik felén levő, valószínűleg fiktív céggel kötsz, aztán utalhatsz egy Kajmán szigeteki bankszámlára. Persze nem ezek vannak hangsúlyozva, hanem az égnek törő grafikonok, 60-90-150%-os hozamok, amit enni akar a madár. Hiszen ezért jött. Már odáig merészkednek az átverők -ha ezek túl átlátszóak lennének-, hogy simán legális céget alapítanak. Mo-it, lekérdezhetőt, csak éppen a tulajdonos Eu-n kívüli, megfoghatatlan (Kaja Ibrahim 2.) aztán had boruljon a kaki egy-két éven belül, szintén nincs kit megfogni. Szóval ennek tudatában lobogtasd a pénzed. Bár szerintem sokkal inkább csak dicsekedni akarsz, mint tényleg befektetni.
Kiszálltál, mert egy egyszerű kérdést már nem tudsz megválaszolni? Mert egyszerűbb irigységből lehülyézni a másokat, mint normális választ adni?
Igen, az OTP valószínű holnap becsődül és lelépnek a pénzzel, vagy a másik, Magyarországon már 20 éve működő alapkezelőm is így fog tenni. Igen, ez nagyon valószínű.
Flector 67: Nem neked szólt!!!
Az alábbi dolog tett be:
Flector: (Téma: Alapkezelés)
"De ilyen múlttal (évente 10-20 % havi kamat) tárt karokkal várnak a Concorde vagy OTP alapkezelőnél. Ott jutalékos rendszerrel agyon keresheted magad."
Én: (Téma: Alapkezelés)
"Annyira azért nem engednek oda mindenkit. Más dolog otthonról párszázezer, esetleg pár millió forintos számlával játszani, mint százmilliókat befektetni a tőzsdén."
63%-os válaszoló: (Téma: Tőzsdei kereskedés)
Aha. Mitől is? Bármelyik bókercég úgy érezné, megütötte a főnyereményt, ha beállítanál, hogy 100millióval szeretnél daytradelni.
Beszól úgy, hogy nem látja a különbséget a befektetési és a brókeri szolgáltatások között. Nekem ez sok, hogy folytassam. Ha nincsen közös alap, akkor nem lehet kilyukadni sehova, hamvába halt az egész beszélgetés.
"Más dolog otthonról párszázezer, esetleg pár millió forintos számlával játszani, mint százmilliókat befektetni a tőzsdén."
Egészen egyszerűen rosszul fogalmaztál. Ha továbbra is kizárólag az alapkezelőnél való befektetésre gondoltál, akkor így kellett volna írni:
"Más dolog otthonról párszázezer, esetleg pár millió forintos számlával játszani a tőzsdén, mint százmilliókat befektetni egy alapkezelőnél."
Flector, Te meg vagy nem akarod, vagy nem tudod felfogni, amiről beszélek. Nem az OTP fog elszaladni, összeomlani, és 5-15-20%-os havi nyereséget kínálni. Nem akarom én megvédeni a pénzed, de a saját bőrömön tapasztalom, hogy jönnek a hiénák a pénzszagra a leglehetetlenebb sztorikkal, átverés-próbálkozásokkal. És érdekes módon valamiért Te se őket választod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!