Valaki ismeri azokat az amerikai oldalakat ahol reklamnezegetesert fizetnek? Vagyis megnezel egy adott oldalt es ezert kapsz mondjuk 2,6,50,100 dollart. Volt mar akinek esetleg fizettek is?
pl:
dollarptr
genuineptr
sixdollar
Dehogy kamuk! Én regisztráltam egy oldalra (www.getrichveryquickly.com), megnéztem 10 reklámot, darabját 600 dollárért! a 6000 dollárból finanszíroztam a föld körüli utamat.
Kérdező: ha látsz egy üzleti lehetőséget, mindig nézd, hogy az összes félnek mi a jó benne. Ha csak neked jó, akkor kamu.
Az ilyen oldalak alapkoncepciója az lenne, hogy olcsó reklámozási lehetőséget kínálnak más cégeknek (akik ebből a reklámból kézzelfogható bevételt várnak) és a cégek reklámra fizetett pénzét megosztanák a feliratkozókkal.
Gyakorlatban ha neked fizetnének a reklámnézegetésért, akkor feltételezhető, hogy te nem költenél a reklám hatására többet, mint amennyit fizetnek neked a reklámnézésért, tehát a reklámozónak nem érné meg.
Azok az oldalak, ahol mégis van kifizetés, és ehhez egy alacsony kifizetési küszöb párosul, azok jobb esetben a reklámozókat csapják be (mert nem jön vissza a pénzük). Rosszabb esetben nem is fizetnek a feliratkozóknak.
Összegzés: Az ilyen oldalak felejtősek, mert többnyire nem lehet rajtuk pénzt keresni, ha lehet akkor keveset, és ha keresel azzal mást károsítasz meg (feltételezve, hogy a reklámozó azért fizetett a reklámért, mert arra számított, hogy te a reklám hatására vásárolni fogsz nála). Valóságban ezek az oldalak többnyire egyetlen félnek jók: az üzemeltetőknek. Beszedi a pénzt egy hiányos vagy félrevezető szolgáltatásért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!