Ha Amerikából rendelek pólót, az mennyibe kerül?
Ez abszolút és nagy mértékben attól függ, honnét, kitől rendeled. Normális esetben ez nem lényegesen több, mintha itthon vennéd, még postaköltséggel sem.
Én még pólót nem rendeltem, de könyvet, DVDt már sokat vettem így, de a világ legmegbízhatóbb hálózatától, az Amazon-tól, ők sok mindent árulnak és még nem hallottam volna, hogy átvertek volna.
Egy példa: rendeltem DVD-t, eredeti jogtiszta formában háztól házig olcsóbban kaptam meg, mintha itthon elmentem volna áruházakba keresni és ott vettem volna meg.
Böngéssz, nézz utána az ismertségének az eladónak, a megbízhatóságnak, az árkülönbség (ha csak nem valami egészen különleges dologról van szó) nem lesz lényeges, talán picit több, de házig szállítják neked (póló esetében én egy számmal nagyobbat rendelnék mint amit itthon magadról tudsz, mert az a biztos.)
..Ja, igen. A postaköltség.
Valójában nem Amerikából fogod kapni, ha nagy a cég, hanem valamelyik Európai lerakatából, képviseletétől. Az én esetemben általában Németországból jön.
..és valóban, ahogy mondod: egyszer csak csenget a FedEx-es vagy UPC-s srác, és ott van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!