Ha szakembert bízok meg meglehet gazdagodni az amerikai tőzsdén?
Jobb, ha tudod, hogy a hedgefundok nagyrésze szabályzatlanul műküdik. Most tárgyalnak arról, hogy ez változzon, de a legtöbbjük azt sem közli, hogy konkrétan mibe fekteti a pénzt.
Amire te gondolsz és ahol (belső) szabályzatok vannak, azok a mutual fund-ok.
Két külön dolog a kettő!
Egy kisbefektetőnek vajon van pénze a havi többezer dolláros Reuters vagy Bloomberg előfizetésekre? (Ha egyáltalán tudod mik ezek.) Képzeld, a befektetési alapoknál nem az ingyenes portálokat bújják a hírekért!
Kötöd az ebet a karóhoz, hogy havi 15% így, 20% úgy, de ez csak azt bizonyítja, hogy mennyire amatőr vagy.
Aki itt köti az ebet a karóhoz az te vagy!
Igen, egy kisbefektető nem fog Reuters/Bloomberg terminálra előfizetni, de nincs is rá szüksége, anélkül is lehet nagyon szép eredményeket elérni. Ha azt gondolod, hogy csak a hírek bújásával lehet profitot termelni, akkor te vagy az amatőr barátom.
No, akkor mi a csodamódszered amivel eléred a mesés hozamokat? Technikai elemzés? Csillagjóslás?
Sose fogom megérteni, hogy miért gondolja bárki is, hogy egymaga olyat fog alkotni a tőzsdén, amire a bankok által alkalmazott matematikusok hada sem képes.
De emeljük a téteteket. Ha mutatsz nekem hiteles számlakivonatot a havi (átlag) 15%-ról, amit legalább 18 hónapban egymás után elértél, akkor adok neked 3 millió Ft-ot. Annyira biztos vagyok benne, hogy ez lehetetlen, hogy nekem megér ennyi pénzt az ha esetleg nincsen igazam.
Ügyvéden keresztül kapod meg, semmi kérdésem nem lesz, nem fogom visszakérni, nem fogok kamatot kérni rá, semmi. Nem viccelek, az ajánlatom teljesen komoly.
Mit szólsz ehhez?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!