Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Kamaszok, nektek mennyi...

Kamaszok, nektek mennyi spórolt pénzetek van?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Mióta spóroltok és mennyi van?

Nekem 2 millió körül van,:

Család pótlék, gyerekvédelmi támogatás, iskolai támogatás, jó tanuló vagyok azért, ballagási pénz stb..

2012. nov. 2. 22:43
1 2 3 4 5
 41/45 anonim ***** válasza:
*városba
2012. nov. 4. 17:35
 42/45 A kérdező kommentje:

"De néha gondolni kell a kikapcsolódásra. Szórakozni is kell, kifújni a gőz, mert csak összegyűlik benned. Elhiszem, hogy a faluban a felnőttek okosnak gondolnak, de az osztálytársaid szeretnek? Vannak barátaid? Ezen azért gondolkozz el.

Na mindegy, én nem szeretnék vájkálni a magánügyeidben."

Soha nem voltam buliban , alig szórakoztam pedig el tudnánk menni, külföldre is csak hát apám és anyám többre értékeli a munkát,nincs testvérem ,sem unokatestvérem, ezért csak a mezőgazdaságba tudok lenni, ma voltunk kint anyával földet mérni, 0,92 hektár hát a szomszéd vettel el belőle több mint fél holdat, több mint 5 méterrel beljebb volt a földje, közben nem is műveli ugaron hadija pedig van neki vagy 4 hektár földje a szomszéd parasztnak. Ezt szeretem a mezsgyét leverni, műholdról milliméter pontossággal rajta vannak a földek.Meg ,hogy ezen a földön van 5 nyárfa.

Ezt a földet én vettem, saját pénzemből.

Hát ez engem tölt el örömmel, mert alig van más örömem az életben. Na ez tud engem boldoggá tenni, más alig. A szüleim is sokat dolgoztatnak, van ,hogy az iskola miatt nem tudok segíteni, és amikor pénteken megyek segíteni, cipekedni, akkor felvízhólyagosodik a kezem ,meg ilyenek. Barátaim vannak, velük jóba vagyok. Ők is értelmesnek találnak. Mikor anyukám ilyen kis dologért ideges, lehord mindenért. Anyámnak nem is mondtam el.

2012. nov. 4. 17:43
 43/45 anonim válasza:
100%
Én is faluban lakom, a szüleim mezőgazdaságban dolgoznak, és ha már elkezdted ezt a nagyzolást, akkor megsúgom, hogy a ti 100 hektár földetek lóf.sz a miénkhez képest. Bár ezt elmondtam, mert nem titok, mégis úgy gondolom hogy nem tartozik rád, és csak azért mondtam el, hogy megtörjem benned azt a hitet, hogy te vagy a földművelés császára. Én is dolgozom a szüleimmel, van félretett pénzem, mégsem gondolom úgy, hogy ebben a világban csak és kizárólag a mezg.-nek van jövője. Sőt attól, hogy dolgozom a szüleimmel főiskolára is járok, sőt szoktam magamnak ruhát is venni (van hogy feleslegesen, de lányból vagyok), sőt még bulizni is elszoktam menni, és idősebb vagyok nálad, több mindent láttam, mint te, mégsem gondolom úgy, hogy egy sz.r világban élnénk, mert fiatal vagyok és még te is jóval fiatalabb vagy nálam, és mi a szüleinkhez képest még vajmi keveset láttunk az életből.
2012. nov. 4. 21:50
 44/45 anonim ***** válasza:
Szerintem nekem írta, hogy 78-as, én írtam a hosszú (24-es) választ...:)
2012. nov. 4. 22:07
 45/45 anonim ***** válasza:
64%
Akkor bocsi, ketten vagyunk 78-asak :D
2012. nov. 5. 19:33
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!