Kamaszok, nektek mennyi spórolt pénzetek van?
Sziasztok!
Mióta spóroltok és mennyi van?
Nekem 2 millió körül van,:
Család pótlék, gyerekvédelmi támogatás, iskolai támogatás, jó tanuló vagyok azért, ballagási pénz stb..
"De néha gondolni kell a kikapcsolódásra. Szórakozni is kell, kifújni a gőz, mert csak összegyűlik benned. Elhiszem, hogy a faluban a felnőttek okosnak gondolnak, de az osztálytársaid szeretnek? Vannak barátaid? Ezen azért gondolkozz el.
Na mindegy, én nem szeretnék vájkálni a magánügyeidben."
Soha nem voltam buliban , alig szórakoztam pedig el tudnánk menni, külföldre is csak hát apám és anyám többre értékeli a munkát,nincs testvérem ,sem unokatestvérem, ezért csak a mezőgazdaságba tudok lenni, ma voltunk kint anyával földet mérni, 0,92 hektár hát a szomszéd vettel el belőle több mint fél holdat, több mint 5 méterrel beljebb volt a földje, közben nem is műveli ugaron hadija pedig van neki vagy 4 hektár földje a szomszéd parasztnak. Ezt szeretem a mezsgyét leverni, műholdról milliméter pontossággal rajta vannak a földek.Meg ,hogy ezen a földön van 5 nyárfa.
Ezt a földet én vettem, saját pénzemből.
Hát ez engem tölt el örömmel, mert alig van más örömem az életben. Na ez tud engem boldoggá tenni, más alig. A szüleim is sokat dolgoztatnak, van ,hogy az iskola miatt nem tudok segíteni, és amikor pénteken megyek segíteni, cipekedni, akkor felvízhólyagosodik a kezem ,meg ilyenek. Barátaim vannak, velük jóba vagyok. Ők is értelmesnek találnak. Mikor anyukám ilyen kis dologért ideges, lehord mindenért. Anyámnak nem is mondtam el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!