Kamaszok, nektek mennyi spórolt pénzetek van?
Sziasztok!
Mióta spóroltok és mennyi van?
Nekem 2 millió körül van,:
Család pótlék, gyerekvédelmi támogatás, iskolai támogatás, jó tanuló vagyok azért, ballagási pénz stb..
Iszonyat fárasztó vagy ezekkel a kérdésekkel. -.-" Mintha egyszer ezt már feltetted volna... Na, mind1.
Nekem nincsen spórolt pénzem mivel nem szoktam zsebpénzt kapni meg ilyenek. Ha valamit szeretnék (ruha, cipő, smink cuccok stb.) akkor kapok rá pénzt.
Csak úgy mellékesen megjegyzem hogy szerintem ezzel a szüleim nem tesznek nekem túl jót mert már a saját véleményem szerint sem tudok bánni a pénzel. :/
16/L
ma 12:41
Esetleg én csak átgondolom a leendő gyerekeimnek a jövőt, talán azért ,mert az unokáimnak munkát és anyagi biztosságot akarok biztosítani ezért vagyok unalmas?
1500 Ft , bár hét elején még 5000 volt , de kölcsönkért a nővérem.
Nem kapok zsebpénzt, ha megyek el valahova , akkor adnak. Pl. Mozijegyre, vonatjegyre meg hasonlókra. Meg néha kajára, ha sok órám van és éhes leszek a 7. körül.
Attól ,hogy gondolok a jövőmre, meg ,hogy örök maradandó dolgot veszek attól azért vagy bolond?
Én gondolok a gyerekeimnek a jövőjére, hogy meg tudjanak élni és tudjanak is dolgozni rajta.
Ez miért szégyen?
És miért ne hallassam hangomat ,mikor mi látunk el titeket ennivalóval?
Lehet ,hogy neked unalmas ,mert te ruház vennél rajta én meg befektetést.
Nekem is Deja Vu-m van a kérdéssel kapcsolatban és a földeddel.
Én nem leszek földművelő emberke:
1.: nincs hol
2.: nem izgat a dolog
3.: lepontozhattok , de én többre tartom a szellemi munkát,mint a fizikait. Azt bárki meg tudja csinálni, nem ? Én is tudok kapálni, vetni naphosszat (már volt rá példa) de nem hiszem hogy mindenki értene az irodai munkákhoz.
Utolsó
A fizikai munkát pl.: sok értelmiség nem csinálna, nincs erő bennük
A parasztsághoz is sok ész kel. Ez biztos.
Ha annyi esze lenne az értelmiségnek befektetné .
A mai világban nem azt kell csinálni amit akarsz ,hanem ami van. Legtöbb pénz belőle.
Sajnos az értelmiség lenézi a proletárokat, munkásokat ,parasztokat.
Egy gyári munkást kihasznál a tőkések , a parasztokat elnyomják a nagybirtokosak. Hazánkat idegen érdekekért ,hazánk idegen urai a tőkésesek és a nagybirtokosak eladják zsidóknak, olaszoknak stb...
Amúgy ebben mi a hazugság ?, nagy a munkanélküliség és nem azt kell csinálni amit szeretsz ,hanem amit eléd raknak, meg amiből pénz van.
A mai világban a pénzre kell menni, ravasznak elővigyázatosnak kell leni. Tilos a bizalom.
A való életbe elmész egy gyárba 70 ezer Ft-ért dolgozni. Na az az élet, amikor hajléktalanokat nézünk ,utcaseprűket, munkásokat, parasztokat, kemény vasöklű munkásokat, parasztokat ,proletárokat akik minden nap megszenvednek a bevételért. Na ez az élet. Nem bulizás , szórakozás, hanem egy kietlen, kemény világ. Oda kell menni ahol munka van és nem oda ahova szeretnél.
Ebben mi a hazugság?
Engem arra neveltek ,hogy az élet nem rózsaszín, hanem egy sötét , nagyon romlott pénzéhes, világ.
Ebben mi a hazugság? Ha majd nagy leszel akkor megtudod mi az élet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!