Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Kamaszok, nektek mennyi...

Kamaszok, nektek mennyi spórolt pénzetek van?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Mióta spóroltok és mennyi van?

Nekem 2 millió körül van,:

Család pótlék, gyerekvédelmi támogatás, iskolai támogatás, jó tanuló vagyok azért, ballagási pénz stb..

2012. nov. 2. 22:43
1 2 3 4 5
 31/45 anonim válasza:
Hát....nekem nyolcvanezer Ft volt.. jól elkoltottem..kevesebb mint a fele maradt :[
2012. nov. 4. 00:25
 32/45 anonim válasza:
60%

Hm...Tudod minden kérdésedben leírod, hogy mennyi földed, pénzed stb. dolgod van. De értsd már meg, hogy nem csak földművelésből, állattenyésztésből lehet megélni.

Én vállalom, hogy jó családból származom de ezzel le is zárom a témát. Mert nem hinném, hogy itt a GYIK-on túl sok embert érdekel vadidegenek pénzügyi helyzete, magánélete. Amúgy a családi pótlék, gyermekvédelmi támogatás, iskolai támogatás a Te megélhetésedet biztosítja, jogosan a gyámodnak jár. Nem tagadom városban élek, nekünk is van egy kisebb földünk a nagyszüleimmel. Együtt munkálkodunk rajta, de csak hobbiból. Most ezzel arra céloztam, hogy nem nézem le azokat, akiknek ez az életük. De néha gondolni kell a kikapcsolódásra. Szórakozni is kell, kifújni a gőz, mert csak összegyűlik benned. Elhiszem, hogy a faluban a felnőttek okosnak gondolnak, de az osztálytársaid szeretnek? Vannak barátaid? Ezen azért gondolkozz el.

Na mindegy, én nem szeretnék vájkálni a magánügyeidben.

De miért nézed le a munkásokat? A szerinted "értelmiségieket"? Mert egy munkás is lehet bunkó, nagyképű és egy munkás, egyetemista is.

(Csak úgy megjegyzésként: 78-AL)

Hogy a kérdésre is válaszoljak: 30 000 Forint körüli összeget spóroltam össze, de célom egyelőre nincs vele. (Továbbtanulásra rakom félre inkább.)

2012. nov. 4. 10:02
 33/45 anonim válasza:
60%

TAKARODJ MÁR A FÖLDEDDEL, MEG VERED MAGAD, HOGY MEKKORA OKOS VAGY 15 ÉVESEN, MERT TE ÉLETED VÉGÉIG EGY NYOMORÉK FÖLDET AKARSZ KAPÁLNI, EZ MINDEN ÁLMOD!

Ehm...szerinted érdekel valakit, hogy olyan pesszimista vagy a világhoz, hogy te nem hiszel semmi jóban, nem mersz álmodni...írod, hogy jó tanuló vagy. Na hát akkor? Egy jó tanuló, okos gyerek ne földműves akarjon lenni...hihetetlen. Figyu, én nem nézem le a parasztságot, de téged nagyon szánlak, amiért már vagy ötszázszor kiírtad a kérdést, és mindig a saját igazad hajtogattad.

2012. nov. 4. 10:18
 34/45 anonim válasza:
60%
Utolsó vagyok, nem vagyok valami gazdag, sőt, de én bízom benne, hogy egyszer jobb lesz az élet, mert én optimista vagyok. Elb@szták az országot, igen, sokan dolgoznak, de a nagy semmiért, tisztában vagyok ezzel. Viszont én nem akarom így végezni, és nem is fogom, mert amíg élek, én normális életet fogok élni! 15 évesen azon járjon az eszed, hogy hová mész bandázni a haverokkal, nem azon, hogy mi lesz 20 év múlva. Jó, ha egy kamasz gondol a jövőjére, de ez beteges! Mondom ezt kamaszként.XD
2012. nov. 4. 10:26
 35/45 anonim ***** válasza:
60%

Jelenleg 400.000ft-om van (+-10ezer...motort eladtam+szakmunkás ösztöndíj...) és ahol dolgozom még nem adtak ide olyan 90-100ezret. Kb 500ezrem lesz, ha megkapom az elmaradást.

Sosem kaptam régen pénz. Ruha, étel megvolt ennyi.

19f

2012. nov. 4. 11:18
 36/45 A kérdező kommentje:

ma 10:18

Miről beszélsz? Milyen kapálás már minden gépesítve van,

Figyelj a mai világban azt kel csinálni amiből pénz van, nem azt amit szeretsz, én a fölművelést bolond lennék ott hagyni évi 10 millió Ft bevétellel. Még rossz az élet mellette nincs is szabadidőd.

2012. nov. 4. 16:31
 37/45 anonim válasza:

Jó, tök8, hogy kapálás, vagy gép, mindegy.

Tudod én akkor se fogok parasztnak menni, mert abból van a pénz, ha nem szeretem csinálni. Választom azt, amit szeretek, és leszarom, hogy keveset keresek, mert azt dolgozhatok, amit én akarok.:)

2012. nov. 4. 16:50
 38/45 A kérdező kommentje:
Hát nekem nincs más választás ,ezt kell csinálni ,de elfogadom és örülök neki.
2012. nov. 4. 17:08
 39/45 anonim válasza:
60%
Én vagyok a 32-es, vagyis a 10:02-kor kommentelő. Tudod úgy várod el az emberektől, hogy válaszoljanak a kérdésedre és véleményt nyilvánítsanak neked, ha Te átsiklasz a mi kérdéseinken és válaszainkon...
2012. nov. 4. 17:15
 40/45 anonim ***** válasza:
64%

Én lennék a 78-as? (a % miatt gondolom igen, ha nem, akkor bocsi)

Ember! Legyél akkor büszke, és maradj falun, mert ott úgyis megtudsz élni, és 'nagy dolog' arra felé a föld. Városban ez már nem nagyon számít (ahogy látom). Tenyéssz disznót, kecskét, lovat, BÁRMIT majd a későbbiekben, ne költözz városban, és légy boldog az anyagi biztonságoddal együtt.

u.i.: nem vagyok féltékeny, irigy, csak IDEGESÍTŐ, amit művelsz!

2012. nov. 4. 17:34
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!