Kamaszok, nektek mennyi spórolt pénzetek van?
Sziasztok!
Mióta spóroltok és mennyi van?
Nekem 2 millió körül van,:
Család pótlék, gyerekvédelmi támogatás, iskolai támogatás, jó tanuló vagyok azért, ballagási pénz stb..
Hm...Tudod minden kérdésedben leírod, hogy mennyi földed, pénzed stb. dolgod van. De értsd már meg, hogy nem csak földművelésből, állattenyésztésből lehet megélni.
Én vállalom, hogy jó családból származom de ezzel le is zárom a témát. Mert nem hinném, hogy itt a GYIK-on túl sok embert érdekel vadidegenek pénzügyi helyzete, magánélete. Amúgy a családi pótlék, gyermekvédelmi támogatás, iskolai támogatás a Te megélhetésedet biztosítja, jogosan a gyámodnak jár. Nem tagadom városban élek, nekünk is van egy kisebb földünk a nagyszüleimmel. Együtt munkálkodunk rajta, de csak hobbiból. Most ezzel arra céloztam, hogy nem nézem le azokat, akiknek ez az életük. De néha gondolni kell a kikapcsolódásra. Szórakozni is kell, kifújni a gőz, mert csak összegyűlik benned. Elhiszem, hogy a faluban a felnőttek okosnak gondolnak, de az osztálytársaid szeretnek? Vannak barátaid? Ezen azért gondolkozz el.
Na mindegy, én nem szeretnék vájkálni a magánügyeidben.
De miért nézed le a munkásokat? A szerinted "értelmiségieket"? Mert egy munkás is lehet bunkó, nagyképű és egy munkás, egyetemista is.
(Csak úgy megjegyzésként: 78-AL)
Hogy a kérdésre is válaszoljak: 30 000 Forint körüli összeget spóroltam össze, de célom egyelőre nincs vele. (Továbbtanulásra rakom félre inkább.)
TAKARODJ MÁR A FÖLDEDDEL, MEG VERED MAGAD, HOGY MEKKORA OKOS VAGY 15 ÉVESEN, MERT TE ÉLETED VÉGÉIG EGY NYOMORÉK FÖLDET AKARSZ KAPÁLNI, EZ MINDEN ÁLMOD!
Ehm...szerinted érdekel valakit, hogy olyan pesszimista vagy a világhoz, hogy te nem hiszel semmi jóban, nem mersz álmodni...írod, hogy jó tanuló vagy. Na hát akkor? Egy jó tanuló, okos gyerek ne földműves akarjon lenni...hihetetlen. Figyu, én nem nézem le a parasztságot, de téged nagyon szánlak, amiért már vagy ötszázszor kiírtad a kérdést, és mindig a saját igazad hajtogattad.
Jelenleg 400.000ft-om van (+-10ezer...motort eladtam+szakmunkás ösztöndíj...) és ahol dolgozom még nem adtak ide olyan 90-100ezret. Kb 500ezrem lesz, ha megkapom az elmaradást.
Sosem kaptam régen pénz. Ruha, étel megvolt ennyi.
19f
ma 10:18
Miről beszélsz? Milyen kapálás már minden gépesítve van,
Figyelj a mai világban azt kel csinálni amiből pénz van, nem azt amit szeretsz, én a fölművelést bolond lennék ott hagyni évi 10 millió Ft bevétellel. Még rossz az élet mellette nincs is szabadidőd.
Jó, tök8, hogy kapálás, vagy gép, mindegy.
Tudod én akkor se fogok parasztnak menni, mert abból van a pénz, ha nem szeretem csinálni. Választom azt, amit szeretek, és leszarom, hogy keveset keresek, mert azt dolgozhatok, amit én akarok.:)
Én lennék a 78-as? (a % miatt gondolom igen, ha nem, akkor bocsi)
Ember! Legyél akkor büszke, és maradj falun, mert ott úgyis megtudsz élni, és 'nagy dolog' arra felé a föld. Városban ez már nem nagyon számít (ahogy látom). Tenyéssz disznót, kecskét, lovat, BÁRMIT majd a későbbiekben, ne költözz városban, és légy boldog az anyagi biztonságoddal együtt.
u.i.: nem vagyok féltékeny, irigy, csak IDEGESÍTŐ, amit művelsz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!