Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Kamaszok, volt már olyan...

Kamaszok, volt már olyan veletek hogy az egészségetekért aggódtatok?

Figyelt kérdés
Mondjuk mert tapasztaltatok valami fájdalmat aggasztó helyen, vagy ilyesmi.
2012. nov. 2. 15:54
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Nekem petefészekdaganatot diagnosztizáltak 17 évesen. Igen, akkor aggódtam magamért és az egészségemért.
2012. nov. 2. 15:58
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

Nálam is volt petefészekdaganat 15 évesen. Egy 2 éve bennem lévő petefészekciszta fajult el, amit nem akart kivenni az orvos, mert hogy majd elmúlik, inkább megvárta míg rákos lett. Akkor sokat fájt a fejem. Ott szintén kiderült, hogy daganat okozza, de jóindulatú. Gyógyszeres kezeléstől összezsugorodott és eltűnt. A térdem miatt is aggódok már évek óta, mert egyre jobban fáj, anyám mindig ordít velem, hogy velem csak a baj van. Erre most a térdem is műteni kell, mert a doki szerint másképp csak rohamosan romlani fog.

Más komolyabb bajom nem volt. Rejtélyes fájdalmaim így is vannak néha, pl.: a vesém néha pokolian fáj, sőt úgy lüktet, mintha 2. szívem lenne. Ennek ellenére a vizeletem negatív, vérvétel negatív, uh negatív, rtg negatív. De azért aggódok, mert mégiscsak fáj valamiért nem is akárhogy. :((

2012. nov. 2. 16:08
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Aggódni nem aggódok miatta, de voltak kisebb koromban szívproblémáim. Néha most olyan fura dolgot érzek mikor ver a szívem. Meg néha így "beszúr" mint a fene és veszek egy nagy levegőt, és mintha elpattanna benne valami elmúlik.

19f

2012. nov. 2. 16:34
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

Én egyszer ijedtem meg nagyon. Rutin vizsgálatokat végeztünk. /tudod amojan nincs e semmi bajom/ Én addig holt biztos voltam, hogy semmi bajom. Vittem be a RI-be a vizeletemm hát enyhén habos volt. Úgy voltam vele először, hogy felrázódott de mikor 5 perc múlva is habos volt elkezdtem aggódni.

Hát persze ki is derült, hogy komoly bajom van. Persze lehetne rosszabb is.

18/l

2012. nov. 2. 17:50
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Igen. Tizennégy vagyok, szűk három hónap alatt, augusztus óta kétszer műtottek. Féléve el nemmúló nemi szervi bajom is van, és nem találok egy rohadt dokit. Persze zavaró hogy a betegségem miatt nem tudtam eddig elmenni.

Sokat fáj ott, a szívem is szúrni szokott. Igen aggódok az egészségemért mert két éve csak szenvedek.

2012. nov. 2. 20:50
 6/12 anonim ***** válasza:
Igen. Jelenleg nagyon aggódok mert nem eszek. Igaz hogy mentális, de ez is betegség. És tudom hogy rossz és ennem kéne nem tudok. Még nem vagyok anorexiás, de afelé haladok sajnos. Tizenhat éves lány vagyok.
2012. nov. 2. 21:15
 7/12 anonim ***** válasza:

Nem, őszintén szólva nem nagyon volt, hogy aggódtam miatta... Egyetlenegyszer a nyakamban volt egy szép kis duzzanat (nem jut eszembe a neve) és a lényeg, hogy majdnem műtöttek, mert akkorára beduzzadt. Amúgy sohase aggódtam az egészségemért. Bár néha tapasztalok furcsákat, de semmit se teszek ellene. (Sokszor szúr a szívem, bár állítólag normális, születésemkor leállt a szívem, és azt mondják abból maradt... Érdekes, hogy pl biciklizés közben/után nagyon jól érzem magam, pedig az edzéstervemben egy 3 perces szakaszban 200 közeli pulzussal megyek. Ezután olyan, mintha 'kikotornák' az ereimet.)

14F

2012. nov. 2. 22:48
 8/12 anonim ***** válasza:
Hasi fájdalmak miatt aggódtam,hogy nem lesz gyerekem.
2012. nov. 3. 00:16
 9/12 anonim válasza:
100%
Igen, mikor 1 nap alatt 18-szor estem össze, akkor igencsak be voltam szarva!
2012. nov. 3. 00:29
 10/12 anonim ***** válasza:
Igen volt, amikor kilyukadt a gyomrom.
2012. nov. 7. 23:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!