Kamaszok, volt már olyan veletek hogy az egészségetekért aggódtatok?
Nálam is volt petefészekdaganat 15 évesen. Egy 2 éve bennem lévő petefészekciszta fajult el, amit nem akart kivenni az orvos, mert hogy majd elmúlik, inkább megvárta míg rákos lett. Akkor sokat fájt a fejem. Ott szintén kiderült, hogy daganat okozza, de jóindulatú. Gyógyszeres kezeléstől összezsugorodott és eltűnt. A térdem miatt is aggódok már évek óta, mert egyre jobban fáj, anyám mindig ordít velem, hogy velem csak a baj van. Erre most a térdem is műteni kell, mert a doki szerint másképp csak rohamosan romlani fog.
Más komolyabb bajom nem volt. Rejtélyes fájdalmaim így is vannak néha, pl.: a vesém néha pokolian fáj, sőt úgy lüktet, mintha 2. szívem lenne. Ennek ellenére a vizeletem negatív, vérvétel negatív, uh negatív, rtg negatív. De azért aggódok, mert mégiscsak fáj valamiért nem is akárhogy. :((
Aggódni nem aggódok miatta, de voltak kisebb koromban szívproblémáim. Néha most olyan fura dolgot érzek mikor ver a szívem. Meg néha így "beszúr" mint a fene és veszek egy nagy levegőt, és mintha elpattanna benne valami elmúlik.
19f
Én egyszer ijedtem meg nagyon. Rutin vizsgálatokat végeztünk. /tudod amojan nincs e semmi bajom/ Én addig holt biztos voltam, hogy semmi bajom. Vittem be a RI-be a vizeletemm hát enyhén habos volt. Úgy voltam vele először, hogy felrázódott de mikor 5 perc múlva is habos volt elkezdtem aggódni.
Hát persze ki is derült, hogy komoly bajom van. Persze lehetne rosszabb is.
18/l
Igen. Tizennégy vagyok, szűk három hónap alatt, augusztus óta kétszer műtottek. Féléve el nemmúló nemi szervi bajom is van, és nem találok egy rohadt dokit. Persze zavaró hogy a betegségem miatt nem tudtam eddig elmenni.
Sokat fáj ott, a szívem is szúrni szokott. Igen aggódok az egészségemért mert két éve csak szenvedek.
Nem, őszintén szólva nem nagyon volt, hogy aggódtam miatta... Egyetlenegyszer a nyakamban volt egy szép kis duzzanat (nem jut eszembe a neve) és a lényeg, hogy majdnem műtöttek, mert akkorára beduzzadt. Amúgy sohase aggódtam az egészségemért. Bár néha tapasztalok furcsákat, de semmit se teszek ellene. (Sokszor szúr a szívem, bár állítólag normális, születésemkor leállt a szívem, és azt mondják abból maradt... Érdekes, hogy pl biciklizés közben/után nagyon jól érzem magam, pedig az edzéstervemben egy 3 perces szakaszban 200 közeli pulzussal megyek. Ezután olyan, mintha 'kikotornák' az ereimet.)
14F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!