Jó Afp eredmény mellett ti aggódtatok a "nagy uh" miatt?
Figyelt kérdés
Holnap megyek 18 hetes uh-ra és nagyon izgulok hogy minden rendben van-e.Ti is így voltatok/vagytok ezzel?2012. febr. 29. 15:29
1/5 anonim válasza:
Szia nekem mindig minden eredményem jó lett de mindig minden uh-on izgultam, hogy ne találjanak semmi rendellenességet...
Nem hiszem, hogy van olyan anyuka aki nem izgulna mégis csak a babájáról van szó mindenkinek...
2/5 anonim válasza:
Nem, és sosem szabad arra gondolni, hogy valami baj is lehet!
3/5 anonim válasza:
Az afp 10ből 6szor hazudik. Tehát ennyire nem kell komolyan venni. Mi az, hogy nagy uh? Minden uh ugyanolyan. Láthatod a csöppséget ott bent, szépen nő, fejlődik, hallod a szívét. Persze lehet izgulni de baj nem lesz, már miért lenne? Nem ? ! ;)
4/5 anonim válasza:
Én minden uh előtt izgultam. Nem is azért, hogy baj van, hanem egyszerűen izgultam és vártam az uh-t.
Nekem rossz lett az afp-m amúgy, de most már tudom, nem számít. Lányom makk egészségesen született.
Tudom neked jó lett az afp, úgyhogy végképp ne aggódj.
5/5 anonim válasza:
egy mini izgalom belefér de azért ne aggódj
ráadásul nekem úgy mondta a doki, hgy ha a 12. jó volt akkor azért itt még kisebb az esélye bármi macerának
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!