Végeztek valakinél már chorionboholy mintavételt? Mennyi idő alatt lett meg az eredmény? Mire kell figyelni, vigyázni stb. -i!
Nekem a Bajcsy kóházban csinálták. Az eredmény sajnos csak 4hét után lett meg, de hallottam olyat hogy ha gond van akkor hívnak előbb. Nekünk negatív lett az eredmény szerencsére:-)
Ott fél napra be kellett feküdni a kórházba és még javasolták, hogyy 1-2 napot pihenjünk otthon is. Nehezet emelni, tornázni nem szabad kb 1-2 hétig ( az emelgetés nálam nem ment, mert itthon van a 2 éves kisfiam, de nem volt gond).
A szúrás nekem fájt, de volt akinek az sem. Miután beszúrták a nagy tűt, már nem éreztem semmit. Vizsont pár napig feszült a hasam, erre szedtem magnéziumot és elmúlt. Magnéziumot érdemes szedni a szúrás előtt is, nekem ezt mondták. Hazafelé érdemes hívni segítséget, aki autóval hazavisz, vagy ha egyedül vagy akkor taxi, mert a pihenés fontos akkor.
A 14.05-ös vagyok, szerintem érdemes szállást keresni, mert ez hosszú út lenne haza azonnal szúrás után.
Én Magnerotot szedtem előtte pár nappal és utána is még pár napig 3 x 1-et, de jó a Magne B6 is. Szerintem beszéld meg az orvosoddal, ő mennyit javasol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!