Vércukor terhelésem eredménye a 26. héten: éhgyomri 3,8,60 perces 4,4, a két órás 4,4. Ma voltam a védőnőnél és azt mondta figyeljek jobban oda a kajára, hogy mit eszem. Nem igazán értem mert a doki szerint ez jó eredmény. Járt már így valaki?
lehet csak azért mondta, hogy mondjon valami okosságnak tűnőt
Az enyém is folyton ezt csinálja, pl. a mg b6-ot szedetné velem négyesével (a 250 grammosat), hogy miért ne kérdezd??
A dokim azt mondta, meg ne próbáljam olyan nagyadagban, folyamatosan szedni.
27 hetes
Engem is mindig riogattak, pedig kb. ilyen értékeim voltak, mint neked.
A vicc az volt, hogy még a 160 kilós dokim is azt mondta, hogy figyeljek oda a kajára. Ő, aki szinte csak gurulni tudott :))))
Köszi a válaszokat, azért az megnyugtat, hogy ti is úgy gondoljátok, hogy ez jó eredmény. :)
Azért még várom a tapasztalatokat.
Szia4
Nálunk csak 1 órás van,de 4,3 lett az éhgyomrim is meg a terhelt is!Nekem azt mondták tökéletes!
Védőnőnél mégnem voltam,de engem nem is izgatmit mondd,nekem az első lányom születése után olyan marhaságokat mondott,hogy azótA csak a kötelező pofavizoitre megyünk,és kész...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!