Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Akinek az első gyermekénél...

Akinek az első gyermekénél alacsony lett az afp annak a második terhességénél is hasonló lett az eredmény?

Figyelt kérdés
2012. febr. 15. 14:01
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Nekem az elsőnél magas volt (háromszor), a másodiknál jó volt az eredmény.
2012. febr. 15. 14:05
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Szia.Első fiamnál 0.7 mom a második fiamnál 1.75mom:-)Mindkettőnél pontosan a 16.héten lett levéve,doki számolta ki,ő is küldött időponttal.

Üdv

2012. febr. 15. 14:24
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Szia!Nekem az első babánál, és a másodiknál is kevés volt.

Boldog babavárást! 33 hetes kismama

2012. febr. 15. 14:42
 4/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat.

A harmadik válaszolótól kérdezném: téged küldtek genetikai tanácsadásra?

2012. febr. 16. 13:01
 5/6 anonim ***** válasza:

Szia! Nem küldtek sehova. Bár nálunk a genetikai uh-al együtt érvényes, ott is tudom meg az eredményt. Azt mondták, hogy inkább a nagyon magas értéken van a hangsúly, mert az utalhat nyitott gerincre, azt csak régen gondolták, hogy az alacsony Down syndromára utalhat. Remélem így van.

Boldog babavárást: 35 hetes kismama

2012. febr. 17. 07:41
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen. Én is boldog babavárást kívánok Neked és könnyű szülést!
2012. febr. 17. 12:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!