AFP eredmény! Van valaki akinek terhessége alatt alacsony volt az AFP-je? Meg vagyok ijedve.
kombinált tesztet nem csináltattál a 12.héten? mert az sokkal biztosabb eredményt ad, az AFP-re nagyon sok helyen hallom, hogy eléggé elavult, sokszor ad téves eredményt.
ráadásul rengeteget számít, hogy jó időben történjen a vérvétel,mert ha nem akkor is tévesen ad falsch eredményt.
Nekem igen. A lányommal 0,48 volt, makk egészséges, a második babámmal meg 0,33, a kombinált tesztem jó, uh jó, a genetikán azt mondták ez a bébi is rendben van.
Pontos időbe vették le a vért? Nem vagy túlsúlyos?
Szia!
0.60 lett az Afp-m de a referenciatartomány 0.40-2.5-ig volt,tehát akkor jó.
A kombinált tesztem 1:10000 lett.Én is meg voltam ijedve az Afp eredmény miatt,de gondolom mindenkinél más a referenciatartomány is.Neked az mennyi?
Sőt még a genetikai Uh-n láttak egy kis echogen foltot a szívben,ami a Down kóros gyerekeknél előfordul.Gondolhatod hogy megijedtem. Aztán megnézte a doki és azt mondta semmi baj nincs a picivel,ha beteg lenne akkor a kombinált teszt sem hozott volna ilyen eredményt és az Ultrahangon sem egy eltérés lenne.
Hát azóta is egézségesnek látszik a picúrkánk.
Biztos Nálatok sincs baj.
30hkm
30hkm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!