Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Kamaszok, nektek mennyi...

Kamaszok, nektek mennyi spórolt pénzetek van?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Mióta spóroltok és mennyi van?

Nekem 2 millió körül van,:

Család pótlék, gyerekvédelmi támogatás, iskolai támogatás, jó tanuló vagyok azért, ballagási pénz stb..

2012. nov. 2. 22:43
1 2 3 4 5
 1/45 anonim ***** válasza:
90%
Ha állandóan spórolnék, akkor nem tudnék miből élni :D A családi pótlék nem csak az enyém, egyéb támogatást nem kapunk, sosem voltam ösztöndíjas és a rokonaim mind elég kreatívak ahhoz, hogy ne pénzt kapjak tőlük ilyen-olyan ünnepekre...
2012. nov. 2. 22:51
 2/45 A kérdező kommentje:

Én egész életembe semmi különlegesre nem költöttem csak egyszer 1 hektár földre ami 450ezer Ft-be került.

A szüleimnek van vagy 100 hektár földjük így tudom én is megművelni.

Apám csak a gyerektartást fizeti utánam, hiába van vagy 100 hektár földje 100 millió Ft értékben és évente 10 millió Ft haszon. És mindig földet vesz egy kis putriban lakik, közben meg mennyi földje van a falu legnagyobb parasztja.

2012. nov. 2. 23:06
 3/45 anonim ***** válasza:
57%
Egyre kevesebb.
2012. nov. 2. 23:24
 4/45 anonim ***** válasza:
65%

Hát van 1 milka, de azt sulira 'kaptam' ilyen kedvezményezett vagyok, és ősök pénzelték, havonta fizették, és összejött. Egyébként amikor spóroltam valahol 400k-ig mentem el, de elvertem motorra, PC-re, hifire... (A szobámba van egy fullos házimozi, PC, kormány...) Azóta meg úgy csinálom, hogy segítek itthon építezésben stb, és apum 'számolja' a pénzt. Most egy hegesztőtrafót szeretnék... Meg egy esztergagéped, dehát egy eszterga se 2 fillér...(Szeretnék profin hegeszteni, esztergálni, és vágni...Tulajdonképpen, hogy kb 'mindent' el tudjak készíteni:D Nagy barkácsember vagyok.)

14/F

2012. nov. 2. 23:41
 5/45 anonim válasza:
70%

Nekem nincs spórolt pénzem.

Ha valamit kérek,vagy valamire kérek a szüleim úgyis megveszik és adnak pénzt rá.

2012. nov. 3. 07:44
 6/45 anonim válasza:
85%

Már megint te? Nekem egyébként 1000 Ft...Ha soha sem költöttem volna akkor is max 50000 Ft.

17f

2012. nov. 3. 10:36
 7/45 anonim válasza:
88%

Most semennyi, mindig előre kiszámolom mire fogom elkölteni és el is költöm. PC alkatrészek, kormány, játékok, gokart, mekizés, tízórai stb.

15/f

2012. nov. 3. 11:00
 8/45 anonim válasza:
42%
Ez magánügy.
2012. nov. 3. 12:23
 9/45 anonim ***** válasza:
nulla
2012. nov. 3. 12:30
 10/45 A kérdező kommentje:

Én inkább normális befektetésbe fektetek mint ruhára vagy valamilyen hülyesége. Más osztálytársam játékra , ruhára stb köti a pénzt.

100 hektár földből van vagy 10 millió Ft.

Így én is ebbe akarok költeni.

Én gondolok az unokáimra ha lesznek és ezért gyűjtöm nekik a biztos jövőre. Ez Hülyeségnek tűnik 15 évesen? Szerintem csak meggondolt vagyok.

2012. nov. 3. 12:31
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!