Kamaszok, mennyi spórolt pénzetek van?
Sziasztok!
És szerintetek jó befektetés venni, 1,8 hektár földed 450.000 Ft-ért? Összes eddig spórolt pénzem rá ,menne erre a vételre. Anyának oda adom a pénzt , és ő veszi meg. Így is van több mint 100 hektár földünk.
Szerintetek jó ötlet?
Ti mire spóroltok?
15F
Már megint te? :'DD
De hogy a kérdésre is válaszoljak: per pill 4500ft spórolt pénzem van mert én olyan szerencsétlen teremtés vagyok aki rögtön elkölti a pénzét ruhára. :)
16/L
Jobb befektetés is van. És amúgy se tudnám én speciel rendesen megművelni, nincs hozzá semmim, rólad meg nem tudok semmit, bár sejtem, te tudnál vele mit kezdeni.
Nekem perpill 6.000Ft-om van. Vaterázok folyton, itthon kacatokat picit rendbehozogatom, és elpasszolom, apum nevén, nyáron összejött picit több, mint 100.000Ft, azt egy motorra költöttem. Ha most lenne 450k-m tuti, hogy csak simán elraknám a pénzt, és nem költeném el.
14/F
120ha-tok van?? xDD (múltkor annyi volt nem? o.o)
Amúgy valószínűleg vennék a lovamnak párjának egy csikót egy új nyerget ápolós cuccost meg szénát.. :D
Meg vmi csinoska báli ruhát.. ^^
Megcsináltatnám a néptáncos ruhám.. igaz itt már 1millánál járunk de segáz.. :'D
Ha tudod művelni..jó. :D
A fent leírtakra spórolok.. am. nem tom mennyi a föld/öl (mi is gazdálkodunk, de szeretnék 'kitörni' a 'paraszti' életből..)
Amúgy nyáron volt 120.000körül pénzem.. de vettem egy kva szép ruhát gatyót pulcsit, kantárt a luvatkámra meg csináltattam egy felső szoknyát. (:
14/l
Jobb befektetés is van.
Mi?
Évi 50.000 Ft támogatás van rá egy hektárra. Évente legalább hoz 1 hektár 100.000 Ft-ét.
Ez a föld nagyon olcsó ,mert átlagban 500.000 Ft-tól 1.500.000 Ft-ig vagy még tovább.
A termőföld az nem veszik el, nem lehet ellopni, biztos hasznot hoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!