Kamaszok ti hogy éltétek meg? 14/L
Nyugodj meg csajszi! Nekem ugyan nem vették ki a mandulámat, de 2 hete olyan tüszős mandulagyulladásom volt, hogy majd' bele őrültem. Sokat segíthet a szülők támogatása, barátok látogatása is. Pozitívabb környezetben gyorsabban megy a gyógyulás, nem a fájdalmakra összpontosítasz.
Szóval jobbulást! ;)
hát engem kb 4-5 évesen műtöttek mandulával , ezért semmire nem emlékszek, de anya azt mondta nem volt semmi bajom, ahogy haza jöttünk a kórházból egyből játszottam :D
14/f
Azért nem akkora a trauma,mint ahogy ezt megéled.. nekem a 7 éves unokaöcsimet műtötték nemrég, a kórházban kicsit pityerget,de ahogy hazajött kutya baja nem volt:)
Szóval ne dramatizáld túl..
Utolsó! Nekem 17 évesen vették ki a mandulámat és a műtétet követő 1 héten át haldokoltam, pedig nekem aztán tényleg magas a fájdalomküszöböm!!
A legrosszabb a 3. naptól volt, amikor a fülemre is átsugárzott, cataflamot kettesével szedtem kb. 2,5 óránként, 1 hétig szinte semmit nem aludtam, enni is csak úgy tudtam, hogy először fagyival lefagyasztottam a torkom. 2. héten már valamennyivel jobb volt.
Kitartás, sajnos, akinek nagyobb korban szedik ki, sokkal jobban megszenvedi.
Nekem körülbelül 2-3 éves koromba vették ki. Anyu szerint sírtam eleget, mert gyengén bírom a fájdalmat. Azt mondta, hogy ha sírtam, vettek sok-sok fagyit, még emlékszem is rá, hogy volt egy epres fagyi az csillapította a legjobban. Próbáld ki. Egyél minél több fagyit.
Nem tudom, hogy jól emlékszem-e, de mintha a fagyi után, szénsavmentes üdítőt kellett igyak, nem pedig vizet.
Szerintem a fagyit minél többször egyed, az a leghatásosabb :)
Gyógyulást és kitartást :)
Jaa meg próbálj beszélni is, legalább egy keveset. Nekem a műtét után iszonyat vékony hangom lett :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!