Kamaszok! Van tesótok?
Ha igen lány vagy fiú,mennyi idős,és ti mennyi idősek vagytok,és lányok/fiúk vagytok?Remélem,érthetően "fogalmaztam."És milyen a kapcsolatotok?
Nekem van egy 13,5 éves húgom és egy 11 éves öcsém.Jóban vagyunk,veszekedni is csak néha szoktunk.De akkor is hamar kibékülünk,mert a húgom nem haragtartó,em szereti ha feszkó van.
16/L
Van egy 12 éves húgom, hát nem nagyon dumálunk, mert most "haggyálmááár" korszakban van... Hozzászólok, és "haggggyálmááár" -.-
17/L
Két tesóm van, egy bátyám, aki most 23, idén költözött el, és ez igen sokat javított a kapcsolatunkon. :D
Meg van egy húgom, aki 16 éves, mi a tipikus rossz testvérek vagyunk, rengeteget vitatkozunk, öljük, szívatjuk egymást, az ember azt hinné, ezt egyszer kinőjük, de nem.
Én pedig 17 fiú vagyok.
Van egy 24 éves nővérem. Régen nagyon sokat veszekedtünk meg verekedtünk de szinte mindig én kezdtem... Azóta kinőttem ezt "szokásomat" és most nagyon-nagyon jó viszonyban vagyunk! :)
15/F
Szia!
Nekem egy testvérem sincs.Még unokatestvérem sincs.
Ez komoly én vagyok az egyetlen az osztályból.
A barátnőmnek meg egy testvére van csak.
15/F
Van egy 17 éves bátyám,akivel viszonylag jó viszonyban vagyunk,ritkán veszekszünk-de természetesen mindig kibékülünk.:D
Éééés még van egy 20 éves nővérem,akivel régen nem voltam a legjob viszonyban,viszont 3-4 éve legjobb barátnők vagyunk,nagyon-nagyon-nagyon-nagyon ritkán veszekszünk.:)
14/L =)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!