minden héten (hétfőtől péntekig) felsöprök, felmosok, bepakolok a mosogatóba, egyszóval összerakodok, és kapok egy ezrest :) :DD
2012. márc. 21. 15:24
2/53 A kérdező kommentje:
Ja és mire gyűjtitek azt a pénzt??
2012. márc. 21. 15:30
3/53 anonim válasza:
Jelenleg csak 6000, mivel azt amit szerettem volna megvettem a pénzemből. Most megint gyűjtöm, de semmi különösebb célom nincs még vele.
2012. márc. 21. 15:43
4/53 wiwwien válasza:
nekem sajnos sosincs:S mindig égeti a zsebem,és elköltöm...de amikor még nem égette a zsebem,elég szépen tudtam gyűjtögetni.:) A házimunkáért kapsz pénzt?! Nálunk ez nem így megy(persze nem rossz indulatból írom),anyának szólnia se kell,én mindig össze takarítok.16/L
2012. márc. 21. 16:30
5/53 anonim válasza:
Én soha nem kapok zsebpénzt :(( Sajnos! Pedig olyan sok tervem van, hogy mit szeretnék venni! Jó dolgok többnyire... De hát ez van! :(
2012. márc. 21. 17:00
6/53 anonim válasza:
15-20ezer
és nem gyűjtök semmire.
2012. márc. 21. 17:05
7/53 anonim válasza:
Jelenleg 2000. Anyuék nem adnak pénzt, "ha valamira szükséged van megvesszük" magyarázattal. Egyszer szerettem volna kérni valamire(1500Ft DC sapkára, szerintem nem nagy összeg) a válasz az volt, hogy nincs rá pénzünk, azóta ha kajapénzt kapok, azt megtartom(ez se sűrű).
2012. márc. 21. 18:03
8/53 anonim válasza:
15 ezer?? örülök ha kapok egy 2000 ft-os farmert nemhogy még dc sapka meg a frász tudja... mondjuk nem is jönnek be az ilyen "divat" cuccok... lehet nem kapok meg mindent amit szeretnék de nekem annyi is elég ha Anyum szeret :) nincs is annál drágább dolog mint az anyai szeretet :)
2012. márc. 21. 18:43
9/53 anonim válasza:
bocsi elnéztem :) 1500- at írtál :)
2012. márc. 21. 18:45
10/53 anonim válasza:
Én inkább le sem írom.
Nálunk az 'amire szükséged van, megvesszük neked' történet nem jönne be, mert nagyon sokat költenének rám a szüleim. Helyette van bankszámlám és arra utalják a zsebpénzemet havonta, ami most 5000Ft. Ebből kell gazdálkodnom a hónapban, kaját és innivalót viszek itthonról, így a suliba nem kell vennem, ruhát, ha szükségem van rá, megveszik a szüleim, de ha előző héten kaptam ruhát, akkor hiába néztem ki bármit is magamnak kell megvennem, vagy nem lesz az enyém. Ebből próbálok spórolni, bár nem nagyon sikerül.
Ezenkívül nyáron dolgoztam és a fizetésemhez nem nyúlok, félrerakom, mert később nagyon jól fog jönni, ha valami nagyobb dolog kell.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!