Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Kamaszok! Neketek mennyi...

Kamaszok! Neketek mennyi spórolt pénzetek van?

Figyelt kérdés
2012. márc. 21. 15:21
1 2 3 4 5 6
 41/53 asddsajkléélkj ***** válasza:
100%

nekem 130 ezer, és az a vicc, hogy nem is vagyunk gazdagok :O most ahogy olvastam a válaszokat meglepődtem

mondjuk én 8 éves korom óta gyűjtöm, nem költök semmire, ruhákat kapok, kondibérletet fizetik, kaját kapok

2012. jún. 26. 03:21
 42/53 anonim ***** válasza:
100%

150.000Ft körül van, természetesen bankban, nem itthon.

Mielőtt bárki lepontozna, lehurrogna vagy akármi: nem egy elkényeztetett p*csa vagyok, sőt. Havi 5000Ft zsebpénzt kapok, ebből szoktam néha nasit venni, kozmetikumokat, néha könyvet, ajándékot, ha valakinek szülinapja/névnapja van, néha 1-1 ruhát, tehát ilyen apróságokat. Szülinapra/névnapra/karácsonyra a rokonoktól pénzt szoktam kapni általában 10.000Ft körül. Ha van valamire szükségem, akkor megveszem abból, egyébként félreteszem. Most pl. még volt 5000Ft-m a szülinapi pénzemből, így vettem egy topánkát és 2 nyári nadrágot (kipótoltam a pénzt).

Egyébként régebben nem igazán tudtam spórolni, általában csak 20-30.000Ft között volt a kártyámon. Mindig vettem valamit. Tavaly nyáron melóztam egy hónapot, ami kb. 80.000Ft volt, és suliban kaptam ösztöndíjat a jó tanulmányi eredményeim miatt, ez 90.000Ft. Így van 150.000Ft körül az egyenlegem most. :)

Különösebb célom nincs vele, mindenképpen hasznos dolgokra költöm majd. Apum elve, hogy ahhoz, hogy sikeresen elinduljunk az életben szükség van egy nyelvvizsgára és egy jogosítványra, ezt pedig szeretné ő fizetni nekem, ahogy anno tesómnak is. Csakhogy megszűnt a munkahelye, így csak egy 4 órás állása van, ezért egy jogsi biztos, hogy most nem fér bele a családi költségvetésbe (nem is akarom most, nem érzem magam elég érettnek, felkészültnek hozzá). Így pl. közösen fedezhetjük ezeket a költségeket, hiszen nekem is van spórolt pénzem.

17/L

2012. jún. 26. 10:06
 43/53 anonim ***** válasza:
100%

Most érettségiztem, 18 éves vagyok.

Eddig volt 160 ezer forintom, összegyűjtögettem az ajándékpénzekből és nyári munkából (szinte semmit nem költöttem magamra - a szükséges ruhákat (kb 2 havonta) anyuék fizették, a divat nem igazán érdekel, nem is sminkelek, édességet sem veszek a pénzemből, bulizni sem járok), de most 140-et elköltöttem laptopra, mert az kell majd az egyetemhez (itthon csak egy közös számítógépünk volt, és másik városba költözöm az egyetem miatt, ezért mindenképpen szükség volt rá).

Szóval most van 20 ezrem, a gyűjtés újraindul... Idén nyáron is vállalok munkát, és remélem jövőre már ösztöndíjat is kapok az egyetemen.

18/L

2012. jún. 26. 11:24
 44/53 anonim válasza:
100%

nekem 250.000Ft. 9 éves korom óta ennyi gyűjt össze szülinapi/karácsonyi stb. pénzekbőől:D zsebpénzt nem kapok, ha valamire szükségem van, akkor kérek apától/anyától.

ruháimat, ilyesmiket anyával veszünk.

igazából nem gyűjtök semmire:) 12L

2012. jún. 26. 17:53
 45/53 anonim válasza:
100%
jaaa és otthon tartom jelenleg anyánál van a fiókjában:D
2012. jún. 26. 17:53
 46/53 anonim ***** válasza:
100%
100.000 Ft (bérmálkozási, névnapi, szülinapi, ballagási pénz) Már 50 ezer Ft-ot elköltöttem belőle. (35000 gólyatáborra a többit ruhára, 1 szandálra és egy fülbevalóra) Ezt a százezret szeretném elrakni ha kell még valami (pl: sulitáska, télen kabát, csizma) De sajnos rengeteg ruhámat kinőttem és irtózatosan sokba kerül a gimikezdés így valószínűleg gyorsan ki fog szaladni ez a szép összeg a kezemből. :P
2012. jún. 27. 08:17
 47/53 anonim ***** válasza:
100%

39#

Pár éve szőrén-szálán eltűnt egy ötezres a szobámban .

(Azóta rájöttem, hogy a bátyám vehette el...)

Rossz szokásom nem pénztárcába rakni a pénzt, hanem zsebekbe, dobozokba . Tegnap pakoltam és előkerült 130 Ft az egyik nadrágzsebemből...

Titkon lehet milliárdos vagyok.

2012. jún. 27. 14:09
 48/53 anonim ***** válasza:
100%

A krokodilosnak: az se rossz, sok sikert! :D Amolyan élő lacoste hálózsák? :D

A 16 éves lovas voltam, asszem a #38-as.

2012. jún. 28. 13:50
 49/53 anonim ***** válasza:
hát én hat éves korom ota gyüjtök .havonta 4000Ft a két nagymamámtol . anyuéktol soha nem kapok semmit max 1 héten egyszer kajára. mindent én veszek magamnak . a ruhákat,cipőket stb. a legtöbb kb 10 évesen volt akkor 150.000-160.000 Ft-om volt. most jelenleg kb 2000Ft-om van .12/l
2012. okt. 10. 19:26
 50/53 anonim ***** válasza:
Egy forintom sincs. Valahogy mindig elkoltom valakire... De van 20 norveg koronam,ami kb 2000 ft :]
2012. okt. 10. 20:44
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!