Kamaszok! Neketek mennyi spórolt pénzetek van?
Kb. 40.000
De már 2 éve gyüjtöm.
Zsebpénzt nem kapok ez a zülinapos pénz
Nekem most jelenleg 20.000 ft-om van, de szülinapomra olyan 50.000ft-ot szoktam kapni ( nagyszülőktől, apától, unokatesóméktól) karácsonyra meg 80.000 ft-ot azt is a rokonoktól. Most elköltöttem a pénzemet ruhákra meg mozira. Amúgy modellkedésre gyűjtök. :))
13/L
8000 ft,ez még a szülinapomról maradt.
A ruháimat általában én veszem,vagy valamilyen alkalomra kapom,ritka,hogy "csak úgy" kapok,de amúgy minden mást amire szükségem van megvesznek nekem.
Nincs fix havi zsebpénzem,általában minden 2.hétvégén megyek el valahova,akkor kapok 2000 ft-ot,és hétfőnként kapok egy ezrest,amiből minden nap veszek valami nasit.
16/L
Elsőnek : Én ezt minden nap megcsinálom, mégse kapok érte pénzt :( Pedig nem vagyok egyke és a szüleim se dolgoznak túl sokat .
Egyébként pont ma számoltam meg 12735 Ft , 50 Norvég Korona meg még itt-ott a szobámban +/- 1000 Ft.
200 ft-osokat gyűjtök pár hónapja, 9-10 ezernél járhatok. :D 18 éves koromig gyűjtöm, egyrészt kíváncsiságból, hogy mennyi jön össze, másrészt ha sikerül, akkor saját lóra. :)
16/L
# 36
Hogy lehet +/- 1000 Ft a szobádban?
Vannak kiegyenlítetlen tartozásaid a szobádon belül?
xD saját ló, ezen besírok
én egy saját krokodilra gyűjtök
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!