Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Kamaszok, számotokra egy...

Kamaszok, számotokra egy beszélgetésben mik számítanak nagyon unalmas témának?

Figyelt kérdés
2012. márc. 15. 10:13
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
96%
mizu?
2012. márc. 15. 10:30
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
A suli.
2012. márc. 15. 10:43
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Iskola: továbbtanulási tervek, milyen jegyeid vannak, miket tanultok mostanában a suliban?

Szexuális felvilágosítással kapcs. próbálkozások, melyik fiú tetszik az osztályban? (ha egyik sem, miért nem tetszik senki sem?) Miért nem tetszik X családi ismerős fia (aki szerintem tök béna)?

Bezzeg az én időmben... kezdetű beszélgetések

Öltözködés: miért ezt akarod felvenni? Miért jársz mindig feketében? A többi lányon mindig helyes színes ruhákat látok? Miért nem öltözöl csinosabban?

Ugye, nem drogozol?

Én ezektől a kérdésektől és témáktól tudok a falnak menni.

2012. márc. 15. 11:25
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

- "Mizu?" (erre a válasz minden esetben a "semmi")

- "Milyen a suli?"

- "Miért vagy ilyen csendes?"

- Ha "le akarnak szoktatni" a punk, rock meg metal zenéről. Most komolyan nem mindegy, mit hallgatok?

- Ha elkezd arról beszélni, hogy mennyi minden cukcsi dolgot vett a plázában.

- Foci. Komolyan nem tud érdekelni. :|

- 13 éves kislányok "szerelmi élete".

- Ha néz valami sorozatot vagy akármit és közvetíti, hogy mi történik benne, közben meg azt sem tudom miről van szó.

Stb....

2012. márc. 15. 12:33
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Biztos sokan írtak már hasonlókat 8vagy pont ugyan ezeket), de számomra (kérdésekben):

-"Hogy megy a suli?" és társai: Az esetek többségében csak a jegyekre kíváncsiak, nem arra, hogy mit gondolok róla, milyen az osztály, ki a kedvenc tanárom és miért, stb. És egyébként is, az ember napi 6-8 órát van bezárva és mikor végre kiszabadul még beszélgessen is róla? az osztályról meg a tanárokról max, de nem a tanulásról.

-"Hogy állsz a fiúkkal?" Mint a zsiráfokkal... Szépek, szépek, de otthonra nem kéne. Ez után gondolom senki sem akarja megkérdezni, hogy ki tetszik :D

-"Miért vagy feketében?" Mert azon kevésbé látszik a kosz...-.-

- Sorozatok: Nem nézem és ha nézem sem azért, hogy beszélgessek róla. Két mondat erejéig még oké pölö: "Húúú a tegnapi XY mekkora volt!", de azért nem így képzelek el egy tartalmas beszélgetést.

- Sport: Csináld, nézd, szeresd, de ne beszélj róla!

- BuliK: Nem járok és ettől nem érzem magam se többnek, se kevesebbnek másoknál. Nem vetem meg az osztálytársaimat, amiért holt részegre isszák magukat, mert nem az én dolgom és egyébként se nagyon érdekel, hogy mi van/volt egy olyan emberrel, akivel csak köszönőviszonyban vagyok. Nem érdekel, hogy szerinted jól csinálom vagy, hogy így nem lesz fiatalkorom, hidegen hagy a téma.

A kérdés már csak az, hogy mi érdekli akkor a kamaszokat? :D 16L

2012. márc. 15. 15:22
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Nincsenek kifejezett témák. Az oldott hangulat, a laza egymáshoz való hozzállás és a fesztelenség a lényeg. Ha ez megvan akkor a beszélgetés oldott lesz. Azt utálom amikor nincs miről beszélni mert még újak vagyunk egymásnak és akkor a semmiből jött kérdések: "Van tesód?" "Mi a kedvenc filmed?" Ugyanakkor ha beszélgetünk valamiről és megkérdezi valami kapcsán hogy jaa aza film nekem is tetszett te melyiket bírod a leginkább stb. vagy igen van tesód? nekem is van, neked van még bátyád/öcséd stb... és akkor beszél...

ha osztálytársaimmal beszélek akkor utálom ha a lányok a kedvenc sportolójukról beszélnek meg a kedvenc együttesükről hogy milyen cukcsik voltak a tévében meg milyen volt a nagydíj, stb... meg az ilyen argentin sorozatok...azokat a témákat nem szeretem amikhez nem tudok hozzászólni.

2012. márc. 15. 17:50
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

a "mizu?" és a "hogy megy a suli? " meg "mi van a fiúkkal?"

ezek az idegeimre mennek!

2012. márc. 15. 19:48
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

Bármi, ami a tipikus bájcsevelybe beletartozik /ugye rokonok, rég nem látott osztálytársak, akikkel azért illik beszélni./

-időjárás

-suli

-fiúk

- és jól vagytok ?

17/l

2012. márc. 15. 19:57
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

- hol akarok továbbtanulni: honnan a lópélóból tudjam pontosan? Tudom, milyen szakmát szeretnék de még nem tartok ott egyéb okok miatt...

- miért nem tetszik senki: nem nagyon jönnek be ezek a páwa és deszkásjelmezes fiúkák

- öltözz csinosabban: nekem így tetszik, nem tetszik ez a kelet-európai "divat"

- és mindent megértesz?: külföldön lakunk/tanulok 3 éve, így szerintem egyértelmű, hogy igen.

- hogy vannak a szüleid?: jól. Ennél bővebben hogyan fejtsem ki? Anyu napi 8-10 órát dolgozik, heti 6 nap, apu szintén, közben néha befutnak "különleges esetek" mikor valaki lesérül vagy összetör valamit hurrá. De persze igazán nem érdekli a kérdezőt a válaszom.

- mit szeretsz jobban?: rajzolok és zenélek is. Ez hülye kérdés mert azért csinálom mindkettőt, mert mindkettőt szeretem, de a rajzból tudok majd megélni, ezért a zene csak hobbi.

- háziállatok: szeretem őket, de nem tudok róluk annyit beszélni

- 1-2 hetes "kapcsolatok"

- sport.

14L röviden azt hiszem ezek:D

2012. márc. 15. 21:12
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

-rühellem, hogyha meglátnak és arról kezdenek el beszélni, hogy mennyit nőttem, nem fáj-e a térdem stb..

- "na és mi a kedvenc tárgyad?"- no comment

-szeretsz iskolába járni?

-megnézhetem a bizonyítványodat?-- egyszerűen fárasztó végigmagyarázni, hogy miért lettem 3-mas matekból stb

- mit csináltál tegnap?-- ilyenkor mindig mindenki azt várja, hogy mp-re pontosan mondjam meg hol voltam, mit csináltam--- egyszerűen FÁRASZTÓ

2012. márc. 18. 02:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!