Kamaszok, ti mit csináltok akkor, ha nagyon idegesek vagytok valami miatt?
Figyelt kérdés
2012. márc. 18. 15:52
1/15 anonim válasza:
Idegeskedek. :D Magamban káromkodok, ha meg egyedül vagyok otthon, akkor hangosan. :D
3/15 anonim válasza:
Belerúgok valamibe. :) És mondok pár szépet. Sajnos. :(
4/15 anonim válasza:
Úgy érted dühös? Akkor szépen beveszek egy leszaromtablettát és örülök a fejemnek.
Ha meg úgy érted, hogy izgulok, akkor megpróbálok a lehető legjobban felkészülni az eseményre.
5/15 anonim válasza:
Te nem szoktál ideges lenni? Persze akkor is az vagy ha dühös vagy meg akkor is ha izgulsz de van egy különleges értelme is ami se dühösség sem izgulás.
6/15 anonim válasza:
legtöbbször..mindent fölhözvágok..(szegény telefonom múltkor megkapta.. )
aztán persze előszeretettel káromkodok. olykor olyan szépen,választékosan,hogy még saját magamon is meglepődök.:D
7/15 anonim válasza:
káromkodok... és attól tényleg nem lesz jobb semmi, de jól esik azért. :D
vagy bekapcsolok valami zenét, attól mindig lenyugszom. :)
8/15 anonim válasza:
Én is földhöz vágok mindent(múltkor épp a laptopom akadt a kezembe,hál'istennek még időben észbe kaptam)És közben elküldök mindenkit melegebb éghajlatra és persze káromkodok is.:D
9/15 anonim válasza:
Szú százok.. :)
Amúgy próbálok megnyugodni légzőgyakorlatok segítségével - muszáj mert ha ideges vagyok elkezd zsibbadni a karom..
10/15 anonim válasza:
van egy düh-naplóm, abban jól kitombolom magam. meg pörgős zenét hallgatok, akkor a düh tök jól átmegy tettrekészségbe.:)
18L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!