Kamaszok, mit csináltok amikor unatkoztok?
Sose unatkozok :)
Hála annak, hogy kb fél 4-re érek haza minden nap a suliból, illetve szabadidőmben (szoba)biciklizek, állataimmal foglalkozok, néhanapján tanulok is :P
16/L
Hát ha unatkozok akkor nem tudok magammal mit kezdeni.
Vagy leülök olvasni,vagy tvzek vagy valami,de már 5 perc után ezeket is megunom ,szóval számomra nincs kiút.
számítógép
játékokat keresek
ha épp gyűlölöm a gépet
akkor rajzolok
ha nincs ihletem
irány a szundizás
alszom, tornázom, szépészkedem, rajzolok, gitározok, zongorázok, kutyázok
14L
Én nem szoktam unatkozni!
Tudod miért? Mert mindig van valami elfoglaltság körülöttem! És állítom, hogy körülötted is lennének!
Általában 2kor végzek suliból /7re megyek/ és másnapra kell tanulni majdnem mind a 8 órára.
Emellett, hogy szakközépbe járok gyakorolnom kell mindennap egy kicsit a szakmai tárgyakra is.
Emellett járok futni, úszni. Nagyon sokat szoktam kirándulni. Van, hogy barátokkal el-el utazunk valahova és akkor kirándulunk egyet valahol, vagy kitalálunk valami programot. Ugyanis még mindig értelmesebb dolognak tartom /tartjuk/ mintha felmennék valami közösségi oldalra és órákat ott töltünk, ott beszélgetni mert ha kimegyünk a városba valahova akkor annyival több mindent lehet csinálni. AZ annyival jobb.
17/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!