Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Kamaszok, mit csináltok...

Kamaszok, mit csináltok amikor unatkoztok?

Figyelt kérdés
Én is szoktam sokszor és ezért gyűjtök ötleteket. :)
2012. febr. 16. 12:38
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
22%
facebook :)
2012. febr. 16. 12:45
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Iszom egy kis kamillateát és attól egyből kifekszem, 1 óra minimum meg van oldva alvással:D
2012. febr. 16. 14:45
 3/14 anonim ***** válasza:
gép, tv, biciklizés, motorozás, olvasás, takarítás-pakolás
2012. febr. 16. 15:11
 4/14 anonim ***** válasza:

Sose unatkozok :)

Hála annak, hogy kb fél 4-re érek haza minden nap a suliból, illetve szabadidőmben (szoba)biciklizek, állataimmal foglalkozok, néhanapján tanulok is :P

16/L

2012. febr. 16. 16:02
 5/14 anonim ***** válasza:
unatkozok xd
2012. febr. 16. 17:33
 6/14 anonim ***** válasza:

Hát ha unatkozok akkor nem tudok magammal mit kezdeni.

Vagy leülök olvasni,vagy tvzek vagy valami,de már 5 perc után ezeket is megunom ,szóval számomra nincs kiút.

2012. febr. 17. 17:54
 7/14 anonim ***** válasza:
Elmegyek lovazni,kutyázok, kitakarítom a szobám, elmegyek futni, olvasgatok valami sport után, át hívom barátnő(i)met elmegyünk sétálni, forró csokizni ilyesmiket. :)
2012. febr. 17. 19:05
 8/14 anonim ***** válasza:

számítógép

játékokat keresek

ha épp gyűlölöm a gépet

akkor rajzolok

ha nincs ihletem

irány a szundizás

2012. febr. 18. 19:54
 9/14 anonim ***** válasza:

alszom, tornázom, szépészkedem, rajzolok, gitározok, zongorázok, kutyázok

14L

2012. febr. 18. 20:12
 10/14 anonim ***** válasza:

Én nem szoktam unatkozni!

Tudod miért? Mert mindig van valami elfoglaltság körülöttem! És állítom, hogy körülötted is lennének!

Általában 2kor végzek suliból /7re megyek/ és másnapra kell tanulni majdnem mind a 8 órára.

Emellett, hogy szakközépbe járok gyakorolnom kell mindennap egy kicsit a szakmai tárgyakra is.

Emellett járok futni, úszni. Nagyon sokat szoktam kirándulni. Van, hogy barátokkal el-el utazunk valahova és akkor kirándulunk egyet valahol, vagy kitalálunk valami programot. Ugyanis még mindig értelmesebb dolognak tartom /tartjuk/ mintha felmennék valami közösségi oldalra és órákat ott töltünk, ott beszélgetni mert ha kimegyünk a városba valahova akkor annyival több mindent lehet csinálni. AZ annyival jobb.

17/l

2012. márc. 11. 18:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!