Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Kamaszok, ti mit csináltok...

Kamaszok, ti mit csináltok akkor, ha nagyon idegesek vagytok valami miatt?

Figyelt kérdés
2012. márc. 18. 15:52
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Hát, itthon zenét hallgatok, és arra tombolok. Suliban, többnyire magamban tartom, vagy elmondom a barátaimnak, hogy mit csinálnék az illetővel aki felbosszantott. Néha segít. Néha
2012. márc. 20. 20:29
 12/15 anonim ***** válasza:
33%
cigit cigit egymás után és rászkodok és ordibálok amennyire lehet lesz.rom ki van ott
2012. márc. 20. 22:20
 13/15 anonim ***** válasza:
Elmegyek edzésre és ott levezetem a dühömet. :) 16L
2012. márc. 22. 16:18
 14/15 anonim ***** válasza:
66%
én kb: elhúzok itthonról. megtömöm a pipám.betekerek magamba egy doboz n20 patront majd 4 liter nuke és 3 tömés után elgondolkozok h min is akadtam ki és hány éve lehetett.
2012. márc. 24. 19:40
 15/15 anonim ***** válasza:

én semmit. Magamba fojtom, nem mondom el senkinek, egészen addig, amég túl sok nem lesz. Akkor jön egy utolsó, mini csepp a pohárba, lásd mekkora: pl kiesik a hajcsat a kezemből, és elsírom magam. Legtöbbször azt is próbálom gyorsan abbahagyni, de sokkal jobb ha kisírom magamat. Amúgy ha hirtelen harag kap el, káromkodok néha, és fel alá sétálok, vagy inkább el is megyek itthonról sétálni. Ha máshol vagyok és mondjuk az utolsó cseppes eset jön, előfordul, hogy felpattanok, arrébblököm aki az utamban van, kisietek valahova ahol egyedül vagyok, nem lát senki, és ott sírok amég meg nem nyugszok.

14/l

2012. márc. 24. 22:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!