Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Az ötös lottó tényleg manipulá...

Az ötös lottó tényleg manipulált szerencsejáték?

Figyelt kérdés
vagy van valakinek olyan ismerőse, akiről BIZTOSAN tudja, hogy nyert nagyobb összeget az ötös lottón, nem csak hallomásból, ismerős ismerősétől?
2012. márc. 7. 13:42
1 2 3 4 5 6 7
 61/65 anonim ***** válasza:

"csak a magyarázatom után kis idővel esett le neked"

Nézd csak, itt egyetértünk! Miután megadtad az általad helyesnek vélt választ, leírtam, hogy mit akarhatsz kérdezni! Ezt írtam én is! Ha már kérdezni nem tudtál, feltettem helyetted a kérdést is helyesen, aztán az új kérdést is megválaszoltam helyesen.

Amúgy nem érzed, hogy sok a részedről a kérdés, és kevés a válasz? Pár kérdés neked, csak hogy a válasz elmaradásából látszódjon a sunyiság.

Lehet agyalni, hova tereld a témát a válaszolás helyett.

1: Szóval, mekkora az esélye annak, hogy a magyar ötöslottón a héten ki fogják húzni a múlt heti nyerőszámokat? (egy számot kérek válaszként)

2: Ha ez bekövetkezik, akkor bekövetkezik-e az, hogy egy országban, két egymást követő héten ugyanazokat a számokat húzzák ki? (igen vagy nem?)

3: Akkor most mekkora az esélye annak, hogy egy országban, két egymást követő héten ugyanazokat az ötöslottó nyerőszámokat húzzák ki? (egy számot kérek)

2013. ápr. 24. 19:06
 62/65 anonim válasza:

Te tényleg egy alattomos sunyi vagy...

Bocsi a késői válaszért, most értem haza.

Figyelj, a legrosszabb fajta vagy, aki nem tudja elismerni a vereséget.

Ezért tart itt az ország, mert minden hülye okoskodik. Nem politikusnak készülsz? Még azt is letagadod, amit előtte te magad írtál. Olvasd végig az elejétől, lassan...

De nem kezdem újra a válaszadást, minden kérdésedet megválaszoltam már, te viszont saját magadnak mondasz ellent, egyik szavaddal ütöd a másikat.

Megkérdezhetem, hogy mit tanulsz vagy dolgozol? Gondolom nem matematikus vagy. A tippem, hogy egy léhűtő főiskolás, talán építész. Van sütnivalód de csak mondod a magadét, én az igazat. Én is jártam egyetemre, győrbe, építőmérnök szakra. Volt 4 félév matekunk, abból egy valószínűségszámítás. A nagy részét már elfelejtettem, de ilyen alap dolgokat, amikkel te leállsz vitatkozni, azért nem...

2013. ápr. 24. 20:47
 63/65 anonim ***** válasza:

Ó, építő? Oda mennek, akiket építészre nem vettek fel, ugye? Én is ott végeztem gépészmérnökin. Aztán a BME-n. De ez mellékes. Lehet, hogy buliztunk is együtt a laposon? Na akkor pacsit ide! ;)

Amúgy valószínűségszámítsd már ki légyszi, hogy mekkora eséllyel van 3 éves fia egy mostani főiskolásnak!

A kérdésekre meg nem adott válasz is válasz ám! De spongyát rá!

Valóban jól írtad a kérdést, kis fogalmazásbeli hibával, de ha jobban odafigyelek, értettem volna elsőre is. Úgyhogy én olvastam félre. "Vagy váltasz a másik ládára" helyett "vagy váltasz másik ládára" amit olvastam. De ezt látnod kellett a reakciómból. Vagy hülyének néztél, ez a másik (valószínűbb) lehetőség. Mindegy. :)

Na legyen az, hogy mindketten szarrá röhögtük magunkat, és tanultunk egy jót.

Béke veled! A kérdéseket hagyd a fenébe! ;)

2013. ápr. 24. 20:57
 64/65 anonim válasza:

Szépen csináltad, a lehető legjobban szálltál ki a helyzetből. Amugy mindenre válaszoltam, csak korábban.

Szóval eltaláltam a léhűtő főiskolás részt :-). (A gyerek részt elfelejtettem, bocs) Nem sokszor voltam a laposon, nem jött be, bár miután felújították, nem volt rossz. Meg amúgy se nagyon érdekelt, mi inkább az üvegesbe jártunk, csocsózni, melegszendvicsre meg inni.

Ahha, szóval a BME miatt az arrogancia, ezt is értem már. :-)

Nem jelentkeztem építészre, nem volt hozzá tehetségem (rajzoláshoz), meg amúgy se nekem való az iroda. (Tudom, hogy csak viccből írtad, de azért megválaszolom...)

Na szép estét!

2013. ápr. 24. 21:27
 65/65 anonim ***** válasza:

Én Megnyertem az ötöslottót szóval nem manipulált!

Űdv

2014. márc. 8. 01:11
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!