Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » A közeledben van olyan személy...

A közeledben van olyan személy aki bizonyítottan nyert lottót?

Figyelt kérdés
nagyobb nyereményt főnyereményt és jobban él mint eddig. tehát hogy léteznek nyertesek mert elég gyanakvó vagyok a SZJzrt vel kapcsolatban

2012. márc. 4. 09:55
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
29%
nem, sztem az egész meg van rendezve, elosztják a pénzt egymás között
2012. márc. 4. 09:58
 2/33 A kérdező kommentje:
teljesen osztom a véleményed, csak jó lenne olvasni hogy létezik ez a lehetőség hogy nyersz a lottón
2012. márc. 4. 10:11
 3/33 anonim ***** válasza:
65%

Ismertem egy rendőrt - igaz az elmúlt 5 évben nem láttam - aki komoly pénzt nyert a '90-es évek közepe felé. Nem valami rekordnagyságút, csak egy kisebb öttalálatosa volt, ami előtt 2-3 hétig gyűlt a pénz - szóval nem milliárdok.

Persze vett vadiúj Passat-ot , házat, gondolom szépen eldobálta mindenfelé. Nincs az a pénz amit ne lehetne elkölteni.

2012. márc. 4. 10:17
 4/33 anonim ***** válasza:
100%
Én ismerek kb. 10 éve 80 milliót, az embernek mára semmi pénze nem maradt csak egy 27 millió forintos hitel. Felesleges olyan ember kezébe pénzt adni aki nem kereste meg nem dolgozott, éjszakázott, idegeskedett érte.
2012. márc. 4. 11:44
 5/33 anonim ***** válasza:
100%
Nekem apukámnak volt egy éve 4 találatosa.Akkor 1,6 milliót nyert vele. Bemet a lottózóba, megadta a bánszámlaszámat, és rákövetkező héten meg is kapta. Ő vett egy jobb kocsit (persze így is használtan,de a réginél nagyságrendekkel újabbat és fiatalabbat), mert már több mint 6 éve gyűjtött rá, a régit eladta,még adott nekünk egy kicsit, és még el is rakott belelelő nehezebb időkre. Elő is jött egy kicsit a kapzsisága mert rá egy hétre már 5 millió volt a 4es, de gyorsan lenyugodott, pláne, mikor pár hétre rá "csak" 7százezer:)
2012. márc. 4. 12:16
 6/33 anonim ***** válasza:
68%

Sajnos az emberek nagy része nem tudja kezelni, ha hirtelen nagy pénzösszeg kerül a kezébe. Ilyenkor elkezdenek ész nélkül költekezni.

Okos ember ha megnyeri a lottó 5-öst, a nagyobbik részét befekteti és csak azt éli fel, amit a befektetés hoz. Íly módon soha nem fog elfogyni a pénze.

2012. márc. 4. 14:23
 7/33 anonim ***** válasza:
90%

Biztosan nem átverés, mert így is óriási a haszon rajta, sőt csak így lehet nagy.

Amúgy az utolsó válaszolóval teljesen egyetértek, hogy az emberek többsége meghülyül ekkora pénzösszegtől.

2012. márc. 4. 15:12
 8/33 A kérdező kommentje:

"ekkora pénzösszegtől"

Mekkora pénzösszegtől? mikor mekkora az a pénzösszeg

2012. márc. 4. 15:42
 9/33 A kérdező kommentje:
és most akár 90/5. 45/6. 35/7.és a többi….
2012. márc. 4. 15:43
 10/33 anonim ***** válasza:

Az "ekkora pénzösszeg" lottó ötös esetében minimum 100 millió forint.

Ennyit simán el lehet költeni, akár 1-2 hónap alatt is. De ha az egészet beteszed valami biztonságos befektetésbe, leggyengébb kamattal is havi 400 ezret kamatozik neked. Abból meg el lehet tengődni.

2012. márc. 4. 15:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!