Az ötös lottó tényleg manipulált szerencsejáték?
Nekem nem csomó pénz 2 milla forint.
Oké, jelentős pénz, de ha nem költök semmi extrára, meg úgy eszek, mint egy közmunkás, akkor nekem ez 1.5 év alatt megvan.
A csomó pénz az úgy 15 milla fölött kezdődik nálam. Másnál meg másnál.
2 millió Ft tényleg nem nagy összeg, de nyereménynek azért nem rossz :)
De tény hogy nem csomó.
Mivan?
Konkrétan a szomszédom nyert. Ehhez miért kéne felvállalnia magát?
Te sem vállalnád fel magad, ha megnyernéd az ötöst.
Egyébként meg 2 millió nyeremény az pont 1,5 évvel kevesebb munka és gyűjtögetés! Főleg ahhoz képest csomó, hogy itt mindenki csak max. ezret nyert lottón, kivéve engem :D
# 17
20 éve nyertél volna 2 milliót... Akkor jó pénz volt.
A bulgár lottón két egymást követő sorsoláson ugyanazokat a számokat húzták ki. Na most lehet azt mondani, hogy az esély ugyanaz minden számsorra minden héten, de szerintem nem egészen igaz.
Pl. dobókockán minden dobásnál 1:6 eséllyel dobok hatost. De annak mennyi az esélye, hogy kétszer egymás után hatost dobjak?
Szóval szerintem manipulált. És ha rengeteg pénzt hoz a Szerencsejátéknak, az még nem jelenti, hogy több 100 millákat vagy néhány milliárdot ne sajnáljanak kiadni akárkinek. Biztos nyer időnként valaki, csak ki tudja hogy ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!