Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Az ötös lottó tényleg manipulá...

Az ötös lottó tényleg manipulált szerencsejáték?

Figyelt kérdés
vagy van valakinek olyan ismerőse, akiről BIZTOSAN tudja, hogy nyert nagyobb összeget az ötös lottón, nem csak hallomásból, ismerős ismerősétől?
2012. márc. 7. 13:42
1 2 3 4 5 6 7
 11/65 anonim ***** válasza:
24%

Nekem nem csomó pénz 2 milla forint.

Oké, jelentős pénz, de ha nem költök semmi extrára, meg úgy eszek, mint egy közmunkás, akkor nekem ez 1.5 év alatt megvan.

A csomó pénz az úgy 15 milla fölött kezdődik nálam. Másnál meg másnál.

2012. márc. 7. 19:33
 12/65 anonim ***** válasza:
94%

2 millió Ft tényleg nem nagy összeg, de nyereménynek azért nem rossz :)

De tény hogy nem csomó.

2012. márc. 7. 22:36
 13/65 Flector 67 ***** válasza:
46%
Na csak csak kiderül, nem élünk mi olyan rosszul, mint ahogy mondjuk:)
2012. márc. 7. 22:40
 14/65 anonim ***** válasza:
85%
A magyar nem él rosszul, csak siránkozni szeret. Menj el bármelyik nagyáruházba, tolonganak az emberek és tolják a teli kosarakat. Legalábbis hó elején, mert akkor semmi sem drága. A harmadik héten meg sírunk hogy hol a kóla, hol a csipsz, stb.
2012. márc. 8. 06:17
 15/65 anonim ***** válasza:
63%
Nincs olyan ember akit azt mondhatja, hogy biztosan ismer ilyen személyt! Egyik ilyet sem szabad elhinni. Addig amíg nem vállalja fel valaki nyilvánosan addig ezek csak legendák.
2012. márc. 28. 13:40
 16/65 anonim ***** válasza:

Mivan?

Konkrétan a szomszédom nyert. Ehhez miért kéne felvállalnia magát?

2012. márc. 28. 15:13
 17/65 anonim ***** válasza:
93%

Te sem vállalnád fel magad, ha megnyernéd az ötöst.

Egyébként meg 2 millió nyeremény az pont 1,5 évvel kevesebb munka és gyűjtögetés! Főleg ahhoz képest csomó, hogy itt mindenki csak max. ezret nyert lottón, kivéve engem :D

2012. ápr. 28. 09:41
 18/65 A kérdező kommentje:
miért, te mennyit nyertél? ha nem titok :) (nem mintha nem lennénk anonimak..)
2012. ápr. 28. 09:47
 19/65 anonim ***** válasza:
53%

# 17

20 éve nyertél volna 2 milliót... Akkor jó pénz volt.

2012. ápr. 28. 11:43
 20/65 anonim válasza:

A bulgár lottón két egymást követő sorsoláson ugyanazokat a számokat húzták ki. Na most lehet azt mondani, hogy az esély ugyanaz minden számsorra minden héten, de szerintem nem egészen igaz.

Pl. dobókockán minden dobásnál 1:6 eséllyel dobok hatost. De annak mennyi az esélye, hogy kétszer egymás után hatost dobjak?

Szóval szerintem manipulált. És ha rengeteg pénzt hoz a Szerencsejátéknak, az még nem jelenti, hogy több 100 millákat vagy néhány milliárdot ne sajnáljanak kiadni akárkinek. Biztos nyer időnként valaki, csak ki tudja hogy ki.

2013. ápr. 20. 14:10
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!