Az ötös lottó tényleg manipulált szerencsejáték?
A lottón nem lehet csalni. Számtalan elmélet született már, de mind hamisnak bizonyult.
Nekem egyik osztálytársam családja nyert, négyesük volt az ötösön, még amikor iskolás voltam, autót vettek belőle.
Személyesen ismerek ötös lottó nyertest, 90-es évek végén nyertek egy nem rekorder összeget (kb. 5-6 hét halmozódást).
És az 5-ös lottó a világ egyik LEGROSSZABB nyerési esélyekkel rendelkező lottója, teljesen értelmetlen manipulálni, mert bődületes bevételeket hoz a szerencsejáték zrt-nek.
"egy csomó pénzt a lottón, ha jól emlékszem, kb. 2 millió forintot" :D
egy csomón, és a 2 millán van a hangsúly :D
"van a hangsúly :D"
És ez miért vicces?
köszönöm a válaszokat
ez a "csomó pénzt" azért vicces, mert ahogy olvastam, "hú mondom biztos több száz misit...erre: "kb. 2 milliót" :D
én összvissz 700 Ft-ot nyertem eddig a lottón, 10 éves se voltam, nagyanyám szelvényét töltöttem ki
nincs esetleg erre valami bolygóállás, hogy tudjam, mikor kell legközelebb lottóznom? :D
jah, az már más kategória lenne...:P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!