Megdöbbentem hogy "csak" ennyi pénzből élünk. Hogyan csinálják?
Nekünk csak a számlák (szintén nagy családi ház, többgenerációs) majdnem 200.000 havonta. A fűtés dobja meg de nagyon, az néha 80ezer felett van télen (két lakásra). De nagymamám beteg, mozgássérült, ő nem bír hidegben lenni. Bezzeg mi az emeleten 18 fokban fagyoskodunk..
Kérdezted őket, hogy csinálták? Mert tényleg lehetetlennek látszik azok a számok alapján, amit leírtál. Lehet örököltek, vagy valami.. De ha semmilyen extra bevételük nem volt az utóbbi években, akkor fogalmam sincs hogy csinálják, spórolás nélkül. (Mert a spórolást te is megéreznéd)
Mi spórolunk, de nagyon. Persze nem éri meg fenntartani a házunkat, de a szüleim úgy vannak vele, hogy ez az egyetlen igazán értékes dolog, amit ránk hagyhatnak. Ha eladnánk, valószínű még az én életem során se jutnék el odáig, hogy családi házat megengedhessek magamnak Budapesten.
Hol laktok?
Hát kérdező, tanulj a szüleidtől :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!