Az apám (lelki) terrorban tart! Mit csináljak?
Barátok, rokonok, nagyszülők?
De ha mindenkit bánt, miért nem vonultok el családostul, vagy ami mégjobb: miért nem őt külditek el?
Engem anyukám tart lelki terrorban. :)
De engem nem fenyeget veréssel.
Szimplán gyűlölködve beszél felém.( Szerencsére nem minden napos..de van amikor 2-3 hétig is el húzodik. Lassan 4 éve csinálja. :)
Mióta megtudta, hogy költözök ( elmúltam 18 ) azóta rendes és segíteni akar mindenben magyarán: HÚZZAK MÁR EL OTTHONRÓL!:)
Eddig is mindent a drága bátyámnak adott meg.
Fizették neki a kreszt..én saját pénzből tegyem le
Fizették neki az autót.. én saját pénzből vegyek..és folytathatnám még egy darabig. :)
Sajnos apám nem tud bele szólni mert akkor vele is cirkuszol anyám.
Nem értem, miért nem tudsz elköltözni?
Munkát kell keresni aztán lakótársakat.
Nem olyan egyszerű ez a költözés dolog. De minden bizonnyal ez lesz a célra vezető. Nyáron végzem a főiskolával (2 éves képzéssel) és amint kapok egy biztos állást elköltözöm. Barátom van, de az összeköltözés még várat magára. Azért kérem a segítséget, mert nálunk is régóta tart ez a dolog, szintén kisebb-nagyobb megszakításokkal. Nagyon hasonlít az anyukás történetre.
Azt megígértem, és tudjak, hogy elköltözök, amint tudok. De nem javított semmit, amikor kijelentettem. Anyám nagyon ragaszkodik apámhoz, ős kirobbanthatatlan mellőle.
KÖSZÖNÖM a válaszokat, kedvesek vagytok!
Majd ha elköltözöl, talán megváltozik anyukád hozzáállása, velem is így volt, csak nekem nevelőapám volt és ivott nagyon.
El is váltak rövidesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!