Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Az apám (lelki) terrorban...

Az apám (lelki) terrorban tart! Mit csináljak?

Figyelt kérdés
Az apám kb fél éve szinte folyamatosan terrorizálja a családot (anyámat, bátyámat kevésbé) de engem legjobban! Folyton flegmán beszél, kigúnyol, semmi se jó neki amit teszek. Veréssel is fenyeget! Elköltözési lehetőségem NINCS! Mit csinálhatnék, hogy befejezze. A szép szó, se a csúnya nem használ. 19 éves lány vagyok. Elmúltam nagykorú, még feljelenteni se tudom. vagy igen? Esetleg családvédelmihez forduljak? SEGÍTSÉG, nem bírom sokáig.
2012. jan. 24. 15:24
 1/8 anonim ***** válasza:

Barátok, rokonok, nagyszülők?

De ha mindenkit bánt, miért nem vonultok el családostul, vagy ami mégjobb: miért nem őt külditek el?

2012. jan. 24. 15:32
 2/8 anonim ***** válasza:
Már miért ne lenne lehetőséged elköltözni?Főleg lánynak egyszerű ez.Bepasizól odaköltözöl hozzá és ennyi..Mivel nem ver csak dumál ,ezért a feljelentés semmit nem ér,akkor tesznek csak valamit ha már vér folyik .
2012. jan. 24. 15:44
 3/8 anonim ***** válasza:

Engem anyukám tart lelki terrorban. :)

De engem nem fenyeget veréssel.

Szimplán gyűlölködve beszél felém.( Szerencsére nem minden napos..de van amikor 2-3 hétig is el húzodik. Lassan 4 éve csinálja. :)

Mióta megtudta, hogy költözök ( elmúltam 18 ) azóta rendes és segíteni akar mindenben magyarán: HÚZZAK MÁR EL OTTHONRÓL!:)

Eddig is mindent a drága bátyámnak adott meg.

Fizették neki a kreszt..én saját pénzből tegyem le

Fizették neki az autót.. én saját pénzből vegyek..és folytathatnám még egy darabig. :)

Sajnos apám nem tud bele szólni mert akkor vele is cirkuszol anyám.

2012. jan. 24. 15:51
 4/8 anonim ***** válasza:

Nem értem, miért nem tudsz elköltözni?

Munkát kell keresni aztán lakótársakat.

2012. jan. 24. 16:17
 5/8 A kérdező kommentje:

Nem olyan egyszerű ez a költözés dolog. De minden bizonnyal ez lesz a célra vezető. Nyáron végzem a főiskolával (2 éves képzéssel) és amint kapok egy biztos állást elköltözöm. Barátom van, de az összeköltözés még várat magára. Azért kérem a segítséget, mert nálunk is régóta tart ez a dolog, szintén kisebb-nagyobb megszakításokkal. Nagyon hasonlít az anyukás történetre.

Azt megígértem, és tudjak, hogy elköltözök, amint tudok. De nem javított semmit, amikor kijelentettem. Anyám nagyon ragaszkodik apámhoz, ős kirobbanthatatlan mellőle.

KÖSZÖNÖM a válaszokat, kedvesek vagytok!

2012. jan. 24. 16:30
 6/8 anonim ***** válasza:

Majd ha elköltözöl, talán megváltozik anyukád hozzáállása, velem is így volt, csak nekem nevelőapám volt és ivott nagyon.

El is váltak rövidesen.

2012. jan. 25. 09:49
 7/8 anonim ***** válasza:
Hát, a családsegítőben vannak olyan szakemberek akik tudnak ebben segíteni, szóval én minden további nélkül ajánlom a dolgot. Elég sok hasznos tanáccsal el tudnak látni, azzal kapcsolatban, hogy hogyan tudod védeni magad ezek ellen a "támadások" ellen és, hogy hogyan kezeld, ráadásul ingyenes.
2012. jan. 25. 13:29
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm nektek!
2012. febr. 11. 14:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!