Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Most mit tehetek, már ha...

Most mit tehetek, már ha tehetek valamit, vagy simán át lettünk b***va? (bővebben lennt)

Figyelt kérdés
Múlt héten mentünk volna nyaralni egy másik családdal, ők azonban az utolsó pillanatban lemondták(azt hiszem teljesen kamu dolog miatt), ugye akkor meg már nem tudtam lemondani a nyaralást, mert lefoglaltuk az apartmant, tehát nekünk kellett az ő részüket is kifizetni. Erre most én vagyok a szar, a rossz, hogy megpróbálom elkérni tőlük azt a pénzt, merthogy ők nem tudták, hogy akkor is ki kell fizetni ha nem tudnak jönni, márpedig ha valamit lefoglalsz ott egyértelmű, hogy így van. Most mégis mit tudok tenni, hogy visszakapjam a pénzem?
2011. júl. 26. 10:31
1 2 3 4 5 6 7
 41/64 anonim ***** válasza:
Igaz, h nem a te pénzedről szólt volna, az mondjuk átverésnek számított volna. De ebből nekik mi hasznuk lenne, h szándékosan megígérik a nyaralást, nem mennek el, stb..? Mert, ha nyertek volna ezzel bármit is, más lenne a helyzet. Azt nem értem még, hogy ha valóban este 7kor telefonáltak, és tudtad, hogy már nem lehet lemondani, akkor miért intézted el annyival h rendben, semmi gond? Miért nem említetted meg nekik, hogy akkor itt egy telefonszám, oldjátok meg ti a lemondást , és ha nem sikerül, fizessétek ki a részeteket. Ennyi erővel arra sincsen bizonyíték, h 7kor ki volt valóban kapcsolva a telefonja. Lehet, h úgy volt vele h nem örülne, ha 6 után zavarnák, de vannak speciális helyzetek,pl most amikor is az ember nem tudhatja előre , hogy a 10 hónapos kislánya mikor lázasodik be, ezt egy normális ember valószínűleg megérti, nem hiszem h nagy ügyet csinált volna ebből.
2011. júl. 27. 14:44
 42/64 anonim ***** válasza:

Megmaradt , de akkor is megmaradt volna, ha az elején azt mondják , hogy nem megyünk, bocsi. Nem olyannak ismerem őket, akik ezzel szórakoznának, és van jobb dolguk is annál, mint azon agyalni h Na, szervezzünk be egy nyaralást, majd mondjuk le utolsó pillanatban, had fizessen a másik, mi meg röhögjünk a markunkban.

Tehát, ha annyira a pénz miatt lenne ez, és annyira nem engedhették volna meg maguknak az utat, akkor eleve fel se merül bennük, hogy megbeszéljék veled a nyaralást, és igent mondjanak rá.

2011. júl. 27. 14:49
 43/64 A kérdező kommentje:
Átélted? -Nem! Te pénzed? -Nem!
2011. júl. 27. 14:51
 44/64 anonim ***** válasza:
Oké, én innentől kezdve nem szólok bele, nincs több mondanivalóm, csak annyi, h tudom h nem fognak fizetni.
2011. júl. 27. 14:58
 45/64 anonim ***** válasza:

82%-os

Értsd már meg, hogy INDULÁS ELŐTTI ESTE lemondani a MEGBESZÉLT nyaralást, aztán kikapcsolni a telefont, hogy végképp ne lehessen semmit szervezi AZ KIB@SZÁS. Lehet, hogy ők nem nyertek rajta semmit - de a kérdezővel jól kicsesztek.

Az utazási irodában is bukod az előlegedet, hogyha bármi miatt nem mész el nyaralni. Itt sem más a helyzet.

Teljesen jogos, hogy nem mentek el beteg gyerekkel nyaralni. Ezt úgy hívják pech. De az, hogy nekik nincs sok pénzük az nem menti fel őket az alól, hogy a MIATTUK keletkezett kárát a kérdezőnek kifizessék. Ez az EGYENES és GERINCES módja a vitarendezésnek. Nem a kifogáskeresés és a félrebeszélés.

2011. júl. 27. 14:59
 46/64 anonim ***** válasza:
Nincs bizonyíték kikapcsolt telóra, egyszerűen csak meg se lett próbálva lemondani, ennyi a történet.
2011. júl. 27. 15:02
 47/64 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó! Így van ahogy te írod, az egész csak a kifogásokról és mellébeszélésről szól, én meg szívok, mert az én pénzemről van szó, amit az életben nem látok viszont...kb már meg sem lehet.
2011. júl. 27. 15:03
 48/64 A kérdező kommentje:
Utolsó előttinek címeztem, nem neked te mindenbe belekotnyeleskedő.
2011. júl. 27. 15:04
 49/64 A kérdező kommentje:
Am meg ha a kikapcsolt telefonra nincs bizonyíték, akkor arra sincs, hogy a gyerek tényleg lázas lett, hogy tényleg akartak jönni, és, hogy megvolt e rá a pénz.
2011. júl. 27. 15:08
 50/64 anonim ***** válasza:
Nem tudnád megadni a tulaj e-mail címét?
2011. júl. 27. 15:20
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!