Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Most mit tehetek, már ha...

Most mit tehetek, már ha tehetek valamit, vagy simán át lettünk b***va? (bővebben lennt)

Figyelt kérdés
Múlt héten mentünk volna nyaralni egy másik családdal, ők azonban az utolsó pillanatban lemondták(azt hiszem teljesen kamu dolog miatt), ugye akkor meg már nem tudtam lemondani a nyaralást, mert lefoglaltuk az apartmant, tehát nekünk kellett az ő részüket is kifizetni. Erre most én vagyok a szar, a rossz, hogy megpróbálom elkérni tőlük azt a pénzt, merthogy ők nem tudták, hogy akkor is ki kell fizetni ha nem tudnak jönni, márpedig ha valamit lefoglalsz ott egyértelmű, hogy így van. Most mégis mit tudok tenni, hogy visszakapjam a pénzem?
2011. júl. 26. 10:31
1 2 3 4 5 6 7
 11/64 A kérdező kommentje:
Most írta, hogy irogassak neki nyugodtan a pénzt úgysem látom, sőt a kártyáját is lefogja cserélni.
2011. júl. 26. 11:28
 12/64 anonim válasza:
100%
Hagyd rájuk, legközelebb okosabb leszel.
2011. júl. 26. 11:36
 13/64 A kérdező kommentje:
Hagyjam rájuk? Talán te kifizeted nekem vagy mi?
2011. júl. 26. 11:40
 14/64 anonim válasza:
100%
Te kérdezted én csak elmondtam a véleményem. :) erről szól ez az oldal nem?
2011. júl. 26. 11:43
 15/64 anonim ***** válasza:

11.21 vagyok. Nagyon sajnállak, az ilyen arcátlanság tűrhetetlen... :((. Vannak hülye emberek, de ennyire, hogy nem gondolják, hogy "ki kell fizetni" a pénzt, ha lefoglaltak valamit és visszamondták? Ez hazugság...

Sms tényleg "felesleges", inkább telefonálnod kellene nekik. Nincs egy magas, nagy darab, félelmetes külsejű ismerősöd:) ? Bekopogtathatna hozzájuk párszor...

Én a helyedben tényleg megkérdeznék egy jogi szakértőt. Már csak kíváncsiságból is. Lehet, hogy sajnos ez lesz neked/nektek a tanulópénz. De honnan is tudhattátok volna, hogy visszalépnek? Ez nincs a levegőben, senki sem tudhatta előre.

Az utazási irodához is bemennék még, hogy mi történt. Biztos volt már ilyen másnál is..

Én nem adnám fel, sok követ megmozgatnék. Nem feltétlen az ára miatt, hanem mert az ilyen arcátlan, átverős "barátok" ne ússzák meg, amikor így viselkednek. Az ilyenek más ügyekben sem fair-ek!

Nem írom le azokat a szavakat, amik rájuk illenek.

2011. júl. 26. 11:48
 16/64 anonim ***** válasza:
30%
Milyen érdekes történet..
2011. júl. 26. 11:50
 17/64 A kérdező kommentje:
???
2011. júl. 26. 11:52
 18/64 A kérdező kommentje:
Így van ahogy ki van írva, képzeld.
2011. júl. 26. 12:05
 19/64 anonim ***** válasza:
Hogy van igaziból, hogy van?
2011. júl. 26. 12:11
 20/64 anonim ***** válasza:

A lényegen nem változtat a körítés....

Érdekelne a másik oldal is, ha már ismeri valaki.

2011. júl. 26. 12:17
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!