Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Most mit tehetek, már ha...

Most mit tehetek, már ha tehetek valamit, vagy simán át lettünk b***va? (bővebben lennt)

Figyelt kérdés
Múlt héten mentünk volna nyaralni egy másik családdal, ők azonban az utolsó pillanatban lemondták(azt hiszem teljesen kamu dolog miatt), ugye akkor meg már nem tudtam lemondani a nyaralást, mert lefoglaltuk az apartmant, tehát nekünk kellett az ő részüket is kifizetni. Erre most én vagyok a szar, a rossz, hogy megpróbálom elkérni tőlük azt a pénzt, merthogy ők nem tudták, hogy akkor is ki kell fizetni ha nem tudnak jönni, márpedig ha valamit lefoglalsz ott egyértelmű, hogy így van. Most mégis mit tudok tenni, hogy visszakapjam a pénzem?
2011. júl. 26. 10:31
1 2 3 4 5 6 7
 31/64 anonim ***** válasza:
59%

"Előtte vagy 4x módosították, hogy hogyan jöjjenek le, mert drága..."

Ez intő jel volt...

2011. júl. 26. 22:26
 32/64 anonim ***** válasza:
71%

"Akinek kisgyereke van az tudhatná már hogy hogy is van ez... márpedig a betegség nem fog várni a nyaralás végéig!"

Ja, ja, szóval akinek kisgyereke van, annak nem kell fizetnie semmiért, vagy hogy is van ez? Mesélj, pajtás, kíváncsian hallgatlak.

2011. júl. 26. 22:27
 33/64 anonim ***** válasza:
70%

Előtte vagy 4x módosították? Dehogy módosították 4x, csak egyesek nem tudnak számolni. Tényleg tanakodtak h hogyan, s miként juthatnak le úgy h minél olcsóbban megússzák az utat és maradjon másra, ugyanis a férj keményen megdolgozik a pénzért, nem teheti meg h aranygyűrűket dobáljon el a fűbe , mint egyesek, és nem mindegy természetesen h kb 8 ezer csak oda az út, h ha meglehet oldani olcsóbban is. Én is, h ha utazom vhova, megesik h variálok az úttal kapcsolatban, mert minek utazzak drágábban, ha olcsóbban is eltudok jutni ugyan oda? Csak van h nem egyből derül ki , h van jobb megoldás. De igencsak erős túlzás ez a 4x módosítás...hát vannak, akik szeretnek túlzásokba esni.

Nem arról van szó, h akinek kisgyereke van, annak nem kell fizetnie semmit,de jogtalanul nem kell fizetniük, mint ez esetben. Igen is elkerülhető lett volna ez az egész, a leírtakkal ellentétben vissza lehetett volna mondani, adhatott volna nekik egy telszámot , lefogadom ők el tudták volna intézni. Ehelyett elintézte annyival h oké, rendben , semmi gond. Akkor miért ezt mondta h semmi gond? Miért nem mondta meg akkor h jó akkor viszont fizessétek ki a részeteket vagy mondjátok vissza? Utólag kezdte el zaklatni őket , mikor már nagyban nyaraltak. Visszamondták volna ők, ha kapnak egy telszámot, és ha ő a semmi gond helyett közli h ennek ellenére fizetni kéne v lemondani.

Most mondja azt, h semmi gond, nem akkor kellett volna..

2011. júl. 26. 23:06
 34/64 anonim ***** válasza:
Utolsó: honnan tudod te ilyen pontosan a részleteket?
2011. júl. 27. 06:51
 35/64 anonim ***** válasza:
21%

Biztos ő a felháborodott anyuka, aki hülyítette a haverokat, hogy persze Gizikém, hogyne mennénk veletek nyaralni! Csakhát lóvé az nyista aztán utolsó este dob egy sms-t, hogy bocs beteg a gyerek. És azt hiszi ezzel le van tudva a dolog, pedig messze sem.

Erkölcsileg totál jogos a kérés, hogy kompenzálják a kérdezőt.

Az meg csak a hangulatkeltés, hogy milyen keményen dolgozik a férje... KIT ÉRDEKEL?! Mi köze van ennek ahhoz, hogy valaki szervez nektek egy nyaralást és átb@sszátok mint sz@rt a palánkon?

2011. júl. 27. 08:22
 36/64 anonim ***** válasza:
54%
Nem vagyok én se felháborodott , se anyuka, hanem az anyuka barátnője vagyok, természetesen mellette állok, ismerem régóta, nem úgy mint ez a lány. Nem azért állok mellette, mert elfogult vagyok, ha valamiben úgy érzem, h nincs igaza, abban nem is fogom így a pártját. De aki a kérdést feltette, gondolkodhatna egy kicsit. Interneten ismerkedtek meg, jóba lettek, pár hete a barátnőm többszáz kilométert leutazott a szülinapjára, mert komolyan vette ezt a barátságot, pedig tudta volna annak az árát is másra költeni, ha ennyire a pénzt sajnálná. Ha én valakit szándékosan át akarok verni, valószínűleg nem utazgatok 300-400 km-t h találkozzak vele , és személyesen köszöntsem fel. Azt, hogy a férj keményen dolgozik, csak azért jegyeztem meg, mert felhozta az utazás variálását, és igen, nekik nem mindegy h hány ft a vonatjegy. Nem úgy, mint a kérdező, aki megteheti h aranygyűrűket dobáljon el. Nem arról van szó, h nem volt v nincs pénzük ezt kifizetni, de minek fizessenek olyasmiért, ahol ott sem voltak, főleg így h vissza lehetett volna mondani? Akárhogy is a kérdező azt állítja, hogy nem. Persze, hogy ezt mondja, hisz meg sem próbálta.
2011. júl. 27. 11:44
 37/64 A kérdező kommentje:
Én beszéltem az illetővel, engem kért meg, hogy mindennap csak 6óráig keressem, mert utána már nem elérhető...ez esetben a lemondás 7óra után történt, vagyis hiába hívtam a pasast, ki volt ugyebár kapcsolva, kérdem én akkor hogyan módosítottam volna a foglaláson???
2011. júl. 27. 11:50
 38/64 anonim ***** válasza:

Megoldották volna ők a lemondást , h ha tudták volna, h ez lesz. Egyébként én úgy tudom h 5 és 6 között telefonáltak, még 6 nem volt.

Azt nem értem, h miért gondolják egyesek azt, hogy ez egy szándékos kib@aszás. Ha még valami hasznuk lett volna belőle, vagy akármi, megérteném, hogy ezt gondolják, de ők ezzel nem nyertek semmit, sőt kimaradtak a nyaralásból, és a most kialakult helyzet sem valami örömteli számukra, főleg az anyuka számára, aki mást remélt ettől a barátságtól. Ha szándékosan ki akartak volna szúrni veletek, akkor a szülinapodon is megcsinálhatták volna h megígérik, hogy mennek, majd nem jelennek meg.

2011. júl. 27. 14:22
 39/64 A kérdező kommentje:
Este 7órakor telefonáltak, ez 100%. Az, hogy akkor jöttek és megtehették volna, hogy nem jönnek, az nem számíthatott volna semmiképpen sem kib*szásnak, ugyanis ott nem az én pénzemről szól a dolog, itt meg igen!!
2011. júl. 27. 14:28
 40/64 A kérdező kommentje:
Nem nyertek semmit??? Hát megmaradt a pénzük, enyém meg ment a semmibe....méghogy nem nyertek semmit.
2011. júl. 27. 14:29
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!