Most mit tehetek, már ha tehetek valamit, vagy simán át lettünk b***va? (bővebben lennt)
Figyelt kérdés
Múlt héten mentünk volna nyaralni egy másik családdal, ők azonban az utolsó pillanatban lemondták(azt hiszem teljesen kamu dolog miatt), ugye akkor meg már nem tudtam lemondani a nyaralást, mert lefoglaltuk az apartmant, tehát nekünk kellett az ő részüket is kifizetni. Erre most én vagyok a szar, a rossz, hogy megpróbálom elkérni tőlük azt a pénzt, merthogy ők nem tudták, hogy akkor is ki kell fizetni ha nem tudnak jönni, márpedig ha valamit lefoglalsz ott egyértelmű, hogy így van. Most mégis mit tudok tenni, hogy visszakapjam a pénzem?2011. júl. 26. 10:31
21/64 hollófernyiges válasza:
Bár emberileg nem szép dolog amit csináltak, de nem hinném hogy ezt rájuk tudnád terhelni. Ha mind a 4-en lemondjátok a rendelést, akkor is ki kellene talán fizetni? Ők nem laktak ott, milyen alapon fizetnének? Próbáltátok módosítani a foglalást hogy egy kisebb/olcsóbb apartmannal, neadjisten szobával ne kelljen duplán fizetni?
22/64 A kérdező kommentje:
Napokkal előtte????? Előtte nap este 7 órakor telefonáltak, hogy másnap nem tudnak jönni.
2011. júl. 26. 12:30
23/64 A kérdező kommentje:
Ők előtte nap este 7kor telefonáltak, hogy nem jönnek (a faszit meg mindennap este 6ig lehetett csak hívni), akkor mégis mit csináltam volna, mi? Aznap mikor már megyünk nem szólhattam, tehát maradt a régi felállás.
2011. júl. 26. 12:34
24/64 anonim válasza:
Neked még soha nem volt olyan, hogy az utolsó pillanatban áthúzta a tervedeit valami? Őszintén gondolkodj el ezen... Akinek kisgyereke van az tudhatná már hogy hogy is van ez... márpedig a betegség nem fog várni a nyaralás végéig!
25/64 A kérdező kommentje:
Előtte vagy 4x módosították, hogy hogyan jöjjenek le, mert drága...és így azért kicsit simlis a dolog..
2011. júl. 26. 12:38
26/64 anonim válasza:
Akkor mégis mit vársz vissza? Ha nincs miből akkor nincs miből, azt a picit is ami volt gondolom gyógyszerre költötték. A pénz nem a fán terem ha nem tudnád, vannak helyek ahol az aranygyűrűt nem dobálják el, hanem zaciba adják hogy legyen mit enni a gyereknek hónap végén...
27/64 A kérdező kommentje:
Mit? Azt amit kifizettem helyettük...de nem baj, már nem is érdekel, egyenek csak belőle, meg vegyék a citromos gössereket....
2011. júl. 26. 12:43
28/64 anonim válasza:
Az, hogy az útitervet módosították nem jelent semmit, nyílván próbálták az oda-vissza utazást olcsóbbra tervezni, és azt a pénzt a nyaralásra tartogatni.
29/64 anonim válasza:
Ezt neked soha a büdös életbe nem fizetik ki már...
És legális, jogi út sincs rá, hogy behajtsd rajtuk.
Amúgy ilyenkor le kellett volna mondani az egész utat (igen, akár 1 nappal előtte). Igaz így a foglalót bukjátok, de gondolom az kevesebb lett volna, mint kifizetni a dupla árát a szállásnak.
30/64 anonim válasza:
Nagyon jó ismerőseid vannak. Közbejöhet valóban bármi, de eszem ágában nem lenne átvágni egy barátomat sem. Törlesszék apránként, te sem sz*rod a pénzt. Eszem megáll. Ja, és utólagos tanulság, de mindig előre el kell kérni a pénzt, nem vagy te bank, hogy meghitelezzél bárkinek bármit. Az önrész egy idővel bukó, ha x nappal előtte mondja le, mindig le van írva a foglaláskor.
Ergo: ha nem akarja visszaadni, akkor buktad a pénzt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!