Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Ha nem megyek ki külföldre...

Ha nem megyek ki külföldre vagy nem csinálok gyerek, akkor sose lesz saját házam?

Figyelt kérdés

Albérletbe vagyunk Pesten, megkaptam az első havi pályakezdő fizetésem(egyetemet végeztem). Mondanom se kell a sírás kerülget, 500 ezer forint, mivel még 25 alatti vagyok. Ebből, hogy lehet összegyűjteni egy házra valót ?

Egy jó szakmával külföldön, 1-1,5 milliót is megkapnék. Tényleg ennyit ér ma már egy diploma?

nov. 15. 20:33
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 81/81 gago77 ***** válasza:

"Bizonyára, azért lett sikeres a Google mint kereső, mert "bullshirt-machine"."

Ismét egy illogikus következtetés, amit érvként állítasz be. Az hogy sikeres lett a Google, leginkább azért van mert sokáig nem volt igazi versenytársa és valóban sok hasznos dolgot is tud. Ettől még simán igaz, hogy mára bizony bullshit machine-ként is funkcionál. Mielőtt mind a két ebbe is belekötsz, NEM, ez nem azt jelenti, hogy a Google csak a hazugságot nyomja és hogy fabatkát sem érne. De azért fárasztó, hogy neked mindent így el kell magyarázni... Nekem mondod, hogy analfabéta vagyok, meg nem tudok magyarul stb, ugyanakkor Te nem tudsz mondatot értelmezni! Vagy csak kötekedsz minden áron?? Vajon melyik a kettő közül?

"Nézd, ha állítani akarsz valamit, akkor legalább egy tanulmányt tegyél mellé, hogy mennyire pontatlan a google"...

Majd ha te is tanulmányokat állítasz a sok zöldség mellé amiket ideböfögtél..! ;)

"Úgyhogy de, a google találatok - nyilván attól függően, hogy mire kerestél rá - relevánsak."

Nagyon remek, ezzel kb leírtad ugyanazt amit én is. Tetszik, hogy először ellent mondasz, aztán hozzáteszed: "nyilván attól függően"... Hát persze, ba..dmeg, ha azt kérdezem tőle, h milyen színű az ég akkor azt mondja h kék! De azért néhány kérdéssel elég jól megszívatták az MI-t, ami azért sikerült mert a sok bullshit adatból keresi ki a válaszokat, amik az idiótábbnál idiótább narratívákból kerülnek ki... És lehetőleg ne kérj emellé is "tanulmány"-t vagy "bizonyíték"-ot! :D Elvégre te digitális zseni vagy, akkor tudnod kell miről beszélek! ;)

"Nem, nem ugrott fel semmi."

Igen, mert ott a "Beállítások"-ra kell kattintani, de ezt véletlenül kiszedtem mikor szerkesztettem a kommentemet. De mindegy, a vak is látja, hogy csak kötekedsz. Meg aljas módon próbálsz kihátrálni, mikor szorul a hurok:

"Előre leszögezném, hogy nem ismerem ezt az oldalt..."

Még jó hogy kb minden oldal fele ilyen...

De tudod mit? Ok, lehet hogy én vagyok a digitális analfabéta, de elfelejted miről vitáztunk. Segítek, jó?

A te álláspontod szerint az EU lépéseket tett az emberek adatai biztonságának irányába és szerinted ez kizárja a Kínai modell kis hazánkban történő alkalmazását. Én ezt vitattam és ebből jutottunk idáig hogy szerinted én egy "digitális analfabéta" vagyok.

Nos, az megvan hogy a lakosság tetemes hányada nem a 90-es évek után született? Megsúgom, ezek mind ilyenek mint én! Legalábbis nagyobb részük. Akkor hogy is védi meg őket az EU az adatgyűjtőktől??? Vagy aki nem laptoppal a kezében született az dögöljön meg??? Ez a véleményed?

"Ebben a kommentben megkérdőjelezted a világ egyik vezető keresőjének matematikai modelljét"

NEM a matematikai modellt kérdőjeleztem meg. De sztem ez egyértelmű volt...

És DE, személyeskedsz megállás nélkül...

És - amúgy - ha te ennyire képben vagy digitálisan, akkor egyből rájöttél volna miről pofázok és nem kellett volna a technikai részletekbe belemennem. Elintézhetted volna annyival, hogy mondjuk :"figyelj, Öcsipók ezt és ezt a böngészőt használd, így és így állítsd be.... Vagy még egyszerűbben, mondjuk idebiggyeszthettél volna egy linket ami segít.

De te nem.

Ehelyett a nemlétező szellemi fölényedet villogtatod. Ugyanakkor képtelen vagy a legegyszerűbb szöveget is értelmezni... De valószínűbb hogy érted te mit írok, csak jobban szeretsz kötekedni, másokat megalázni...

Mindenkinek van előnye-hátránya. Semmivel sem vagy jobb senkinél csak azért mert mondjuk jobban tusz böngészni... Ez egy előny, semmi több. Ettől még ugyanúgy egy rosszindulatú, buta alaplény maradtál.

nov. 26. 11:52
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!