Ha nem megyek ki külföldre vagy nem csinálok gyerek, akkor sose lesz saját házam?
Albérletbe vagyunk Pesten, megkaptam az első havi pályakezdő fizetésem(egyetemet végeztem). Mondanom se kell a sírás kerülget, 500 ezer forint, mivel még 25 alatti vagyok. Ebből, hogy lehet összegyűjteni egy házra valót ?
Egy jó szakmával külföldön, 1-1,5 milliót is megkapnék. Tényleg ennyit ér ma már egy diploma?
"De hát ez nem jó! Ez 349!!!!!! Ez 100 forinttal drágább, mint a Lidl-ös! Milyen spórolás ez! 100 forintot ráfizetni? Nem szabad!"
Te amúgy szellemi fogyatékos vagy? Onnan indult az egész, hogy azt hazudtad, hogy ezer forint kilója. Több, mint felét lefaragtuk neked azzal, hogy elmondtuk a tényleges árat.
20 ezer forintból én úgy tudok egy hétig enni, hogy kb. kizárólag csak rendelek közepesen drága helyekről. Onnantól kezdve, hogy magadnak készíted a kaját, ezt lazán meg lehet felezni és ugyancsak egészségesen étkezel.
Nyugi, csak engem próbálkozott az ő alacsony értelmi szintjén parodizálni ezzel a mondatával, mikor szembesítettem, hogy egyik helyen ennyibe, másik helyen meg annyiba kerül egy kg krumpli.
Csak sajnos, az nem esett le neki, hogy egyedül ő égette le magát a baromságaival, én csupán a friss adatokkal szembesítettem, ekkor jött ő ezzel az óvodás szintű parodizálásával, mert azt hiszi, hogy én mindenhol csak a legolcsóbbat veszem meg, szerintem itt is csak saját magából indult ki. Akkor viszont eleve tisztában kellene lennie az árakkal, hogy egy kg sima krumpli nem kerül 1000 Ft-ba.
És látod, mikor a kérdezőnek is szegeztem a kérdést, hogy írj le, hogy mit ért egészséges étkezés alatt, meg mire megy el neki 150 ezer havi szinten kajára, hallgat, mint szar a fűben.
Szerintem a kérdező és az a másik válaszoló egy és ugyanaz a kamus ember lehet, vagy két külön ember, csak mind a ketten iszonyatosan buták.
"csak engem próbálkozott az ő alacsony értelmi szintjén parodizálni "
Azt vágom, csak még ha olyan linket is adsz, amin 600 forintos ár van, akkor is tök mindegy, mert az eredeti állítás nem arról szólt, hogy a legolcsóbb termékeket kell venni a legolcsóbb helyeken, hanem az, hogy X dolog ezer forintba kerül el.
Ez egy érvelési hiba, mert már nem arról beszél, hogy ezer forint-e, hanem hogy a legolcsóbb-e. Erre akart utalás lenni az én válaszom.
"külföldön az utolsó senki takarító is megkeres..."
De Te aki most jöttél ki -tojáshéjjal a seggeden - az egyetemről máris vagy VALAKI, mi?!😂
Olyan segghülye vagy, hogy az már fájdalmas.
Mint már írtam, mindenhová gyalog megyek, gyalog megyek bevásárolni. Tehát utiköltség 0. Elmegyek a Pennyben, ahol 350 Ft, egy kg krumpli. Csak ezért megyek be. Mennyit fizetnek a pénztárnál? 350 Ft-ot.
Tehát még mindig csak 350 ft-nál járunk.
Rezsi? Ez most hogy jön ide?
Ennyire képtelen vagy feldolgozni, hogy te írtál baromságot, hogy szerinted 1 kg sima krumpli ára 1000 Ft, mi meg folyamatosan bizonyítjuk az ellenkezőjét. Szerintem is értelmi fogyatékos vagy, ha ennyire nem vagy képes megérteni, hogy tévedtél. Tudod, tévedni emberi dolog.
Hol 1000 Ft egy sima krumpli? Linkelj oldalt! Bizonyítsd be, hogy neked van igazad!
"Egyelőre az történt, hogy az élelmiszerre költött árat minimálisan csökkentettétek miközben az utazásra és rezsire költött árat pedig növeltétek"
Miért hazudsz? Pont arról van szó, hogy kb. bárhova mész, olcsóbban találod a termékeket, mint az árak, amiket előadtak, így semmivel nem került többe se a rezsi, se az utazás.
Az elhangzott, hogy ha a legkisebb árat akarod fizetni, akkor kell ide-oda eljárni, de ezt senki nem várta el.
Gyakorlatilag ott tartunk, hogy átlag 20-30%-kal olcsóbban lehet vásárolni, mint amit hazudtatok.
1. Az milyen élet, amikor az ember folyamatosan azt lesi, hogy melyik boltban akciós a krumpli?
2. Ha le is faragunk a vásárlásból 20-30%-ot, a kérdező problémája akkor sem oldódik meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!