Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Ha nem megyek ki külföldre...

Ha nem megyek ki külföldre vagy nem csinálok gyerek, akkor sose lesz saját házam?

Figyelt kérdés

Albérletbe vagyunk Pesten, megkaptam az első havi pályakezdő fizetésem(egyetemet végeztem). Mondanom se kell a sírás kerülget, 500 ezer forint, mivel még 25 alatti vagyok. Ebből, hogy lehet összegyűjteni egy házra valót ?

Egy jó szakmával külföldön, 1-1,5 milliót is megkapnék. Tényleg ennyit ér ma már egy diploma?

nov. 15. 20:33
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 1/81 A kérdező kommentje:
Gyereket**
nov. 15. 20:33
 2/81 anonim ***** válasza:
42%

Drágaság, mikor pályaválasztásod volt, talán utána kellett volna nézned, hogy mennyit is ér a piacon az a szakma. Ne most rinyálj.

Szerintem meg inkább kamu, provokatív kérdés, mivel teljesen tisztában vagy azzal, hogy jó a fizetésed, mert a lakosság jó nagy része a töredékét kapja csak ennek.

Csak most itt játszod az agyad. Szánalmas a sírásod.

nov. 15. 20:43
 3/81 anonim ***** válasza:
100%

Először is ha ügyesen lépkedsz, akkor lesz az még többis. A másik, hogy pusztán a gyerekvállalástól se lenne.

Igazából komolyabb hátszél nélkül frekventált helyen (azaz nem valami világ végi faluban) valóban nem egyszerű.

nov. 15. 20:48
 4/81 A kérdező kommentje:

😂😂ez jónak számít? Oké, kérlek mesélj még, befizetek 250 ezret rezsire meg albérletre, bevásárolok, mi marad szerinted ? Xd

Inkább te vagy valami troll, nekem ne próbáld meg bemesélni, hogy ennyiből meg lehet élni, külföldön az utolsó senki takarító is megkeres 800 ezer forintnyi eurót…

nov. 15. 20:50
 5/81 anonim ***** válasza:
86%

1. "vagyunk"

Tehát, minden költség feleződik.

2. Lehet menni olcsóbb albérletbe.

3. Nem kötelező Pesten lakni.

4. Mire is költesz, mekkorák az igényeid?

nov. 15. 20:53
 6/81 anonim válasza:
84%

Pff… És még nekiáll sírni pályakezdőként 500 nettó miatt! Drágaságom, nekem 15 év munkaviszony után, szintén diplomával 465 a nettóm! Kapjál már az agyadhoz, hogy min rinyálsz bakker! Más bruttóban nem keres annyit, mint te nettóban! :O

Vagy tessék, lehet menni osztrákiába budit pucoválni 2000 euróért! Ha jó nő vagy, akkor meg lehetsz konzumhölgy, es megkapsz kézbe 8-10 ezer eurót, és dolgoznod se kell érte, csak dugni egész nap.

Az gondolom könnyebb lenne, és tetszene! Mih?

nov. 15. 20:53
 7/81 A kérdező kommentje:

“nem kötelező Pesten lakni”

Csak vidéken negyed annyi munka sincs és még ettől is kevesebb a fizetés :)

“Mire is költesz?”

Kajára elmegy havi 100-150 ezer ft, tisztálkodási szerek, 4-5 havonta egy jobb parfüm, ruhák, bérletek stb. Hidd el elmegy az az 500 ezer ft. Igen mehetnék “osztrákiába”, mivel egy jobb szakmával millió felett kapnék és azt évi 14x :)

nov. 15. 20:57
 8/81 A kérdező kommentje:
#6 Mivel elmúltàl 25 éves, hidd el 2 év ès én is jóval rosszabbul fogok ketesni.
nov. 15. 20:59
 9/81 anonim ***** válasza:
67%

Kérdező, sokan ingáznak munka miatt a főváros és a lakóhely között.

"Kajára elmegy havi 100-150 ezer fT"

Túlsúlyosak vagytok, hogy ennyiz zabáltok,vagy lazacot észtek kaviárral?

"4-5 havonta egy jobb parfüm"

Mert ez aztán tényleg létszükséglet. 🤣🤦🤷👎

Ha ész nélkül szórod a pénzt, akkor soha a büdös életben nem lesz saját lakásod, még akkor se, ha kimész külföldre dolgozni, mert nincs megfelelő pénzkezelési stratégiád.

nov. 15. 21:02
 10/81 anonim ***** válasza:
52%

Jav..

ennyit..esztek..

nov. 15. 21:03
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!