Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Ha nem megyek ki külföldre...

Ha nem megyek ki külföldre vagy nem csinálok gyerek, akkor sose lesz saját házam?

Figyelt kérdés

Albérletbe vagyunk Pesten, megkaptam az első havi pályakezdő fizetésem(egyetemet végeztem). Mondanom se kell a sírás kerülget, 500 ezer forint, mivel még 25 alatti vagyok. Ebből, hogy lehet összegyűjteni egy házra valót ?

Egy jó szakmával külföldön, 1-1,5 milliót is megkapnék. Tényleg ennyit ér ma már egy diploma?

nov. 15. 20:33
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 31/81 anonim ***** válasza:
42%

30-as: Akkor most sorolok szar minőségű egészségtelen kajákat

1 kg burgonya 1000 forint

1 kg fasírt 3000 forint

3 kg kenyér 3000 forint

1 kg akciós darált hús 2000 forint

1 kg tészta 450 forint

1 üveg bolognai szósz 919 forint

1 kg banán 1000 forint

1 kg paprika 1730 forint

1 kg paradicsom 1500 forint

1 darab uborka 689 forint

1 kg párizsi 1450 forint

500g bab 635 fpromt

1 üveg meggy 689 forint

1 doboz gabonapehely 1400 forint

2 liter tej 700 forint

És így még mindig nem minden nap eszünk főtt ételt és ezek "olcsó" egészségtelen kaják. Ez így már is több, mint 20 ezer forint. Ha minőségi kaját akarok vásárolni és nem ilyen olcsó egészségtelen szarokat és minden nap főtt étel, akkor ez ennek simán a duplája lesz.

nov. 16. 11:55
 32/81 anonim ***** válasza:
39%

3 kg kenyér egy hét alatt?? 😱 Jesszus.

Ha megtanulsz magadnak sütni, sokkal olcsóbban kijössz. Nem nagy dolog megtanulni.

1 kg burgonya még mindig nem 1000 forint, de ha te édesburgonyát eszel, aminek kg-s ára ennyi, akkor oké.

Banán, paprika, paradicsom, uborka, bab ezek mióta egészségtelenek? Oké, nem most kell venni paprikát, meg paradicsomot, hanem mondjuk érdemesebb fekete retket venni, de a többit akkor se értem.

Coopba, vagy Sparba akció nélkül 2000 ezer alatt van a darált hús kg-s áron.

A többit inkább hagyjuk. Ebből is látszik, hogy csak kamuzol, ész nélkül vagdalkozol itt mindennel, hogy az önmagadat butaságát igazold.

nov. 16. 12:49
 33/81 anonim ***** válasza:
28%

Nem az édesburgonya annyi. Sima burgonya 1000 forint 1 kg. Tessék bemenni a boltba vagy felcsapni egy újságot és megnézni. Spar-ban akció nélkül???

De Spar-os terméket alapból nem veszünk, mert állandóan találnak bennük valamit. Rovar, üvegszilánk, vas, szalmonella és hasonló finomságok, amik kifejezetten nagyon egészségesek.

[link]

Valóban a Coop-ban 1999 forint! Nagyon ravasz módon rengeteg pénzt megspóroltál! Tényleg azon az 1 forinton múlott, hogy kijön-e a 20 ezer vagy nem! (Nem ha azt az 1 forintot levonom még mindig több, mint 20 ezer).

[link]

És még mindig arról beszélünk, hogy alsó kategóriás szar minőségű termékeken vitázunk, hogy 20 ezer-e vagy nem.

nov. 16. 12:55
 34/81 anonim ***** válasza:
45%

Ja és akkor már javítom is magam, mert igazad van, a burgonya sem 1000 forint, hiszen csak 999! Így rögtön 2 forintot spóroltunk! Itt arról beszéltünk, hogy magamnak sütök, ha nem tűnt volna fel, hiszen csak alapanyagokat esetleg félkész alapanyagokat soroltam fel. Ennél lejjebb csak, akkor van ha elkezdek kipakolgatni a kosárból.

És igen 3 kg kenyér 2 embernek elfogy egy hét alatt, ha reggelire és vacsorára szendvicset zabálnak, mert az van olcsón. Egyszer el kellene menned egy boltba bevásárolni, hogy a saját szemeddel lásd az árakat.

nov. 16. 13:04
 35/81 anonim ***** válasza:
46%
Ja amúgy most tűnik fel, hogy az a darált hús akciósan 1999, amúgy 2599. :D
nov. 16. 13:09
 36/81 anonim ***** válasza:
30%

Olyan buta vagy. Nem az előre csomagoltat kell venni, hanem a pultból, amit ott előtted darálnak le.

A sima burgonya se a Pennyben, se a Lidl-ben nem 1000 Ft kg-s áron. Csak az édesburgonya ára 1000 Ft.

nov. 16. 13:12
 37/81 anonim ***** válasza:
Akkor tessék elbattyogni a Lidl-be és megnézni.
nov. 16. 13:13
 38/81 anonim ***** válasza:
0%
Ui. Az édesburgonya most akciós a Pennyben 500 Ft/kg.
nov. 16. 13:14
 39/81 anonim ***** válasza:
55%

Könyörgöm, lapozz már bele a mostani Lidl-ös akciós újságba.

10 kg burgonya 2490ft.

Ebből 1 kg 249 Ft.

Tessék. Visszanyalt a fagyi.

nov. 16. 13:16
 40/81 anonim ***** válasza:
33%
Ja ja. Meg a főnök is szeretni fogja, amikor közlöm, hogy nem vásárolgatok, mert ma megyejáró körtúrát tartok, hogy A Coop-ban 10 forinttal olcsóbb a hús, a Penny-ben 3 forinttal olcsóbb a krumpli, az Aldiban 1 forinttal olcsóbb a tej, az Auchan-ban 4 forinttal olcsóbb a paprika, szóval nem érek rá dolgozni, majd talán holnap ha a megye össze boltját sikerült körbe járnom. De én vagyok a buta. :D Nagyon vicces vagy kisfiam.
nov. 16. 13:16
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!